MENÜ

İstanbulspor Yönetimi, Trabzonspor maçında takımı sahadan çekti! İşte tüm yaşananlar

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında oynan müsabakada İstanbulspor yönetimi, Trabzonspor maçında takımı sahadan çekti. İki takımın futbolcularıyla hakem Ali Şansalan ve yardımcıları soyunma odasına girdi. 74. dakikada duran müsabakada Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğü vardı. Yaşanan olaya dair tüm detaylar haberimizde...

İstanbulspor yönetimi, Trabzonspor maçında takımı sahadan çekti. Takım, soyunma odasına gitti. Oyuncular başkanı ikna etmeye çalışsa da engel olamadı ve soyunma odasının yolunu tuttular. Daha sonra Trabzonsporlu futbolcular ve hakemler de sahadan ayrıldı.

Haberin Devamı

Başkanın önünde diz çöktü!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da ikna etmek için İstanbulspor Başkanı başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu ile konuştu. İstanbulsporlu oyuncu Simon Deli, İstanbulspor Başkanı'nın önünde dizlerinin üstüne çöktü ve 'maçta kalalım' dedi. Ancak buna rağmen İstanbulsporlu futbolcular soyunma odasına girdi. Trabzonsporlu futbolcular ise bir süre bekledikten sonra soyunma odasının yolunu tuttu.

İstanbulspor Yönetimi, Trabzonspor maçında takımı sahadan çekti İşte tüm yaşananlar

Takımı sahadan çekti

Onuachu'nun attığı gol öncesinde Mendy ile İstanbulsporlu futbolcu Loshaj arasında yaşanan müdahalenin ardından İstanbulspor yönetimi büyük tepki gösterdi. Müsabakanın 74. dakikasında İstanbulspor yönetimi takımı sahadan çekme kararı aldı. 

İstanbulspor Yönetimi, Trabzonspor maçında takımı sahadan çekti İşte tüm yaşananlar

Trabzonspor'dan açıklama: 

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda oynadığımız İstanbulspor karşılaşması, rakip takım oyuncularının sahadan çekilmesi sebebiyle maçın 73. dakikasında durdu.

Haberin Devamı
İZLE | İstanbulspor - Trabzonspor maçında skandal olay! Başkan takımı sahadan çekti!

İstanbulspor Yönetimi, Trabzonspor maçında takımı sahadan çekti İşte tüm yaşananlar

 

YORUM YAZ