MENÜ

Kasımpaşa’dan harika geri dönüş! (ÖZET – İstanbulspor 1-2 Kasımpaşa)

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig’in 29. Hafta mücadelesinde 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada İstanbulspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. İşte maçın detayları ve önemli anları…

Kasımpaşa’dan harika geri dönüş! (ÖZET – İstanbulspor 1-2 Kasımpaşa)

Trendyol Süper Lig’in 29. hafta mücadelesinde İstanbulspor, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda Kasımpaşa’yı konuk etti. Osman Zeki Korkmaz’ın öğrencileri, 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve Kasımpaşa, deplasmanda 2-1 kazanarak 3 puanı aldı.

Haberin Devamı

MAÇA SAATLER KALA...

HAJRADINOVIC RESİTALİ

İstanbulspor, maçın 25. Dakikasında Loshaj’ın kafa golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken Kasımpaşa ikinci yarının başında 53. Dakikada Nuno Da Costa’nın golüyle beraberliği yakaladı. Ardından 71’de Ben Ouanes takımını öne geçirdi. Hajradinovic, iki golün asistini de yaparak yıldızlaştı ve maç 2-1 Kasımpaşa’nın üstünlüğüyle sona erdi.

Kasımpaşa’dan harika geri dönüş (ÖZET – İstanbulspor 1-2 Kasımpaşa)

GALİBİYET HASRETİ 8 MAÇA ÇIKTI

Bu sonuçla birlikte son sıradaki İstanbulspor 13 puanda kalırken, Kasımpaşa ise puanını 43’e yükselterek 5. sırayı Başakşehir’den geri aldı. Osman Zeki Korkmaz’ın takımının galibiyet hasreti ise 8 maça çıktı.

İstanbulspor - Kasımpaşa maçı ilk 11'leri

İstanbulspor: Alp, Vorobjovas, Okan, Deli, Sambissa, Duhaney, Loshaj, Eslem, Mamadou, Jackson, Emrehan.

Haberin Devamı

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Yasin, Ben Ouanes, Gökhan, Hajradinovic, Aytaç, Rochinha, Fall, Nuno Da Costa.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

25' GOL | Loshaj attı, İstanbulspor öne geçti... Sol kanatta topla buluşan Jackson ortayı yaptı, ceza alanında bulunan Loshaj'ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-1.

53' GOL | Nuno Da Costa attı, Kasımpaşa beraberliği yakaladı... Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Nuno Da Costa sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, top uzak köşeden ağlarla buluştu: 1-1.

71' GOL | Ben Ouanes attı, Kasımpaşa geri döndü... Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Hajradinovic sol ayağıyla ortayı yaptı, ön direğe hareketlenen Ben Ouanes'in kafa vuruşunda top uzak köşeden ağlarla buluştu: 1-2.

 

YORUM YAZ