MENÜ

İstanbul'da tribünde onu görenler şaşırdı! 2008'den beri 2. kez..

Manchester City'de şüphesiz ki bu sezonun en değerli kupası Şampiyonlar Ligi'ydi. Guardiola'nın ekibi, en sonunda hayalini kurduğu başarıya ulaştı. Ancak, tribünlerde bu başarının ne kadar önemli olduğunu tescilleye bir ayrıntı vardı ve onu 2008'den beri ilk kez görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı.

İstanbul'da tribünde onu görenler şaşırdı! 2008'den beri 2. kez..

Premier Lig ve FA Cup'ı şampiyon olarak tamamlayan Manchester City'de şüphesiz ki bu sezonun en değerli kupası Şampiyonlar Ligi'ydi. Guardiola'nın ekibi, en sonunda hayalini kurduğu başarıya ulaştı. Ancak, tribünlerde bu başarının ne kadar önemli olduğunu tescilleye bir ayrıntı vardı ve onu 2008'den beri ilk kez görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA SÜRPRİZ AYRILIK!

İlk yarıda gol sesi yok

Maçın 6. dakikasında sağ çaprazdan ceza sahası içine giren Bernardo Silva’nın plase vuruşunda top yandan auta gitti.27. dakikada Manchester City, Erling Haaland ile gole çok yaklaştı. De Bruyne’ün pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topa sahip olan Haaland’ın kaleye sokularak dar açıdan yaptığı vuruşta kaleci Onana topu çeldi.

İstanbulda tribünde onu görenler şaşırdı 2008den beri 2. kez..

31. dakikada Kevin De Bruyne kendisini yere bıraktı ve tedavi gördükten sonra maça geri döndü. 35. dakikada Manchester City'de sakatlanan Kevin De Bruyne, yerini Foden'a bıraktı. Kevin De Bruyne, 2021 yılında Chelsea ile oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'nde ise 60. dakikada sakatlanarak oyuna devam edememişti. 45+1. dakikada ceza yayı önünde topla buluşan Akanji'nin sert şutunda top üstten auta gitti.Şampiyonlar Ligi finalinin ilk yarısından gol sesi çıkmadı.

Haberin Devamı

İstanbulda tribünde onu görenler şaşırdı 2008den beri 2. kez..

Maçın seyrini Rodri değiştirdi

Manchester City ile Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde maçın oyuncusu İngiliz ekibinden Rodri seçildi. İspanyol oyuncu, karşılaşmanın 68'inci dakikasında attığı golle takımına kupayı getiren isim oldu.
Şampiyon Manchester City kupasını aldı.

Şampiyon kupasına kavuştu

Karşılaşmanın ardından düzenlenen seremoniyle ikinci olan Inter ve şampiyonluğa ulaşan Manchester Cityli oyuncular madalyalarını aldı. Karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşayan Manchester Cityli oyuncular, platformun hemen yanında koridor oluşturarak ikincilik madalyalarını almaya gelen Inter oyuncularını alkışlarla karşıladı. Interli oyuncuların ardından Manchester Cityli oyuncular madalyalarını alırken, şampiyonluk kupası takım kaptanı İlkay Gündoğan’ın elinde havalandı.

İstanbulda tribünde onu görenler şaşırdı 2008den beri 2. kez..

Tribünde onu görenler şaşırdı

Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansour, kulübünün Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı maçı tribünden takip ederken onu görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Mansour, 15 yıl önce kulübü satın aldığında şüphesiz ki en fazla kazanmak istediği kupa Şampiyonlar Ligi'ydi. Kulüp sahibi, 2008'de Manchester City'yi satın aldığından beri ikinci kez tribündeki yerini aldı ve takımının maçını takip etti. 

Haberin Devamı

2010'dan beri ilk 

Mansur, tribünden maç izlememe geleneğini bırakarak Manchester City'nin Inter ile oynadığı FedEx'in sponsoru olduğu Şampiyonlar Ligi'nde finali, tribünden takip etti. Kulüp sahibi, 15 yılda sadece ikinci kez takımının maçını izlemiş oldu. Tribünden takip ettiği ilk maç ise 2010 yılında Liverpool'u kendi sahalarında 3-0 yendikleri mücadeleydi.

İstanbulda tribünde onu görenler şaşırdı 2008den beri 2. kez..

Taraftarlara teşekkür

Maçın ardından Devler Ligi zaferi yaşayan Mansour, taraftarları ve kulüple bağlantılı herkesi tebrik etmek için Twitter'a şunları yazdı: “Sadık Manchester City taraftarlarımıza ve yönetim, teknik personel ve oyuncular dahil olmak üzere Kulüpteki herkese tebrikler ve şükranlarımı sunuyorum. Başarımızı birlikte kutlamaya devam edeceğiz.”

Mansour'a büyük sevgi

Mesaja binlerce cevap yağarken ve bir taraftar şu yanıtı verdi: "Guardiola'nın sevildiğini ve saygı duyulduğunu hissettiği bir yer sağladığınız için size teşekkür ediyoruz." Bir diğer taraftar ise, "Kulüp ve taraftarları için yaptığınız ve yapmaya devam ettiğiniz şeyler için size sonsuz teşekkürler. 50 yıldır desteklediğim kulüp için yaptıklarınız gerçekten muazzam..." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İstanbulda tribünde onu görenler şaşırdı 2008den beri 2. kez..

YORUM YAZ