MENÜ

İspanyollardan dikkat çeken Çağlar Söyüncü yorumu! 'Fırsatı geldiğinde...'

Atletico Madrid'de henüz forma istikrarına kavuşamayan Çağlar Söyüncü'nün adı Fenerbahçe ile anılıyor. İspanyollar ise tecrübeli oyuncunun şu anda nasıl bir ruh halinde olduğunu yazdı.

İspanyollardan dikkat çeken Çağlar Söyüncü yorumu! 'Fırsatı geldiğinde...'

Ara transfer dönemi yaklaşırken gözler A Millî Takım stoperi Çağlar Söyüncü'ye çevrilmiş durumda. Savunma hattına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'nin, tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'yü transfer gündemine dahil etti. Sarı-lacivertlilerin, tecrübeli savunmacıyı kiralık olarak renklerine bağlamak istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Çok az süre alabildi

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid ile görüşmelerde bulunduğu ve millî oyuncuyu kiralamak için büyük aşama kaydettiği aktarıldı. 27 yaşındaki savunmacı bu sezon La Liga devinde 5 maça çıktı. Çağlar Söyüncü bu müsabakalarda toplam 74 dakika sahada kaldı.

İspanyollardan dikkat çeken Çağlar Söyüncü yorumu Fırsatı geldiğinde...

İspanyollardan Çağlar Söyüncü analizi

Yaz transfer döneminde Leicester City'den Atletico Madrid'e imza atan Çağlar Söyüncü, Madrid ekibiyle henüz sadece 74 dakika süre alabildi. Marca'dan Paul Egea, analiz yazısında A Millî Takım stoperinin son durumunu özetledi.

Pişmanlık vurgusu

Çağlar'ın sabırla forma almayı beklediği vurgulanan yazıda şu ifadelere yer verildi: Söyüncü, Atlético'ya geldiğinden bu yana beş maçta sadece 74 dakika süre alabildi. Türk stoper bu sezon kas sakatlıkları yaşadı ve bu nedenle Witsel, Giménez, Hermoso ve Savic gibi oyuncuların gölgesinde kaldı.

Haberin Devamı

İspanyollardan dikkat çeken Çağlar Söyüncü yorumu Fırsatı geldiğinde...

Ancak eski Leicester oyuncusu, Atletico ile sözleşmesinin 2027'ye kadar uzatıldığını unutmuyor. Söyuncü, Atletico'da uzun bir kontratı olduğu için sakin ve sabırlı kalabiliyor. Sadece, fırsat geldiğinde hazırlıklı olmak için çalışmaya devam etmeyi düşünüyor. Simeone'nin, takıma uyum sağlaması gerektiğinin ve kendisinden istenilenin farkında olan futbolcuya güveni tam. Söyüncü hiçbir zaman Atlético'ya imza attığına pişman olmadı."

Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 27 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 15 milyon euro. A Millî Futbol Takımı'nda 55 maça çıkan Çağlar, 2 kez gol sevinci yaşadı.

İspanyollardan dikkat çeken Çağlar Söyüncü yorumu Fırsatı geldiğinde...

YORUM YAZ