MENÜ

İspanya'da Barcelona'nın şike skandalında karar açıklandı! 'Hakemlere büyük şok'

İspanyol devi Barcelona'nın da dahil olduğu şike skandalıyla ilgili karar verildi. Bu kararın ardından ülke futbolunda taşların yerinden oynayacağı iddia ediliyor. İşte detaylar...

İspanya'da Barcelona'nın şike skandalında karar açıklandı! 'Hakemlere büyük şok'

Negreira kendisini Barcelona'nın da dahil olduğu bir tartışma ortasında buldu. Barcelona'nın, 2001-2018 yılları arasında Hakemler Teknik Komitesi'nin (CTA) başkan yardımcısı olan Negreira'ya ait bir şirkete 33 ödeme yaptığı belirlendi.

Haberin Devamı

Barcelona, ortaya çıkan olayların ardından yolsuzlukla suçlanan isimleri mahkemede temize çıkaracağına söz verdi. El Mundo'ya göre Sivil Muhafızlar, Negreira'nın görevde olduğu süre boyunca ülkedeki hakemlerin "tarafsız olmadığına" karar verdi.

Ayrıca Barcelona'nın Negreira'nın şirketi tarafından "hizmetleri geliştirecek profesyonellerin kimliğini sağlamadığını" ve ayrıca "belirli danışmanlık çalışmalarının yürütüldüğü videoların, belgelerin veya raporların kopyalarını" da sağlamadığını belirtiliyor.

Sivil Muhafızlar, Barça'nın Negreira'ya 8 milyon avro (7 milyon £/8,6 milyon dolar) üzerinde para ödediği yönündeki iddiaların yanlış olduğuna inandıklarını da belirtti. Polis teşkilatı tarafından hazırlanan belgeler İspanyol mahkemelerine iletildi ve Barça'nın, durumla ilgili sıkıntılı süreci devam edecek gibi görünüyor ve ülke futbolunda taşlar yerinden oynayacak. Davanın nasıl ilerleyeceği şimdilik belli değil.

Haberin Devamı

İspanyada Barcelonanın şike skandalında karar açıklandı Hakemlere büyük şok

YORUM YAZ