MENÜ

İspanya La Liga'da fikstür çekildi! İşte El Clasico ne zaman oynanacak?

Avrupa'nın beş büyük liginde sezonlar biterken şampiyonlar belli oldu. Takımlar gelecek sezon için hedefleri doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Takımlar gelecek sezon çalışırken ligler de fikstürleri belirledi. Önemli tarihlrin belli olduğu liglerden biri de İspanya La Liga.

İspanya La Liga'da fikstür çekildi! İşte El Clasico ne zaman oynanacak?

Real Madrid, Barcelona ve Atletico Madrid gibi devlerin yer aldığı La Liga'da çekişmeli sezon geriden bırakılırken Barcelona şampiyjon ünvanını korumaya çalışacak. Başkent ekipleri Atletico Madrid ve Real Madrid de kötü geçen sezonun ardından tahtı geri almaya çalışacaklar.

Haberin Devamı

YENİ EKİPLER

Valladolid, Espanyol ve Elche küme düşerken Granada, Las Palmas ve Alaves La Liga'ya geri dönen ekipler oldular. Granada ve Alaves bir yıl aradan sonra yine lige geri dönerken Las Palmas da beş yıldan sonra La Liga'ya geri döndü.

TARİHLER BELLİ OLDU

Yeni takımlarla beraber ligin başlama tarihi de belli oldu. 11 Ağustos 2023'te başlayacak olan La Liga 26 Mayıs 2024'te sona erecek. Sadece Tarihlerin değil fikstürlerin de belli olduğu La Liga'da tüm dünyanın takip ettiği El Clasico tarihleri de belirlendi.

REAL MADRID VE BARCELONA

Ligin en önemli iki maçı olan Real Madrid ve Barcelona maçları şampiyonluğu önemli ölçüde belirleyen maçlardan. İlk El Clasico 11. haftada Nou Camp'ta 29 Ekim 2023'te oynanacak.

Haberin Devamı

Ligin ikinci yarısında oynanacak olan ikinci maç ise 32. haftada oynanacak. Real Madrid, Santiago Bernabeu'da 21 Nisan 2024'te Barcelona'yı konuk edecek.

İspanya La Ligada fikstür çekildi İşte El Clasico ne zaman oynanacak

YORUM YAZ