MENÜ

İsmail Yüksek: Bu gece uyuyamayacağız

Ay-Yıldızlılar'ın Hırvatistan'ı 1-0 devirdiği karşılaşmanın ardından İsmail Yüksek konuştu. Başarılı oyuncu, "Teknik ekip bizi galibiyete inandırdı. Teknik ekibimizi kutluyorum. Onlar için de güzel bir galibiyet oldu. Bu gece uyuyamayacağız" açıklamasında bulundu.

İsmail Yüksek: Bu gece uyuyamayacağız

A Milli Takım'ın Hırvatistan'ı devirdiği karşılaşmaya 11'de başlayan İsmail Yüksek 86 dakika sahada kaldı. Başarılı oyuncu orta sahada takımımıza dinamizm katarken iyi bir performans ortaya koydu ve yeni teknik direktör Vincenzo Montella'nın gözüne girmeyi başardı.

Haberin Devamı

'Montella'nın çok emeği var'

Karşılaşmanın ardından konuşan 24 yaşındaki oyuncu, İtalyan hoca hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Yüksek, "Montella hafta başından beri kazanmak için her şeyi yaptı. Bize güven verdi, yiğidi öldür hakkını yeme. Onların da çok emeği var. Tüm ülkemize armağan olsun" dedi.

'Ülkemize armağan olsun'

Galibiyeti de değerlendiren İsmail Yüksek, "Sesi duyuyorsunuz. Anlatılmaz yaşanır. Biz hafta başından beri inanıyorduk. Teknik ekip bize bunu inandırdı. Teknik ekibimizi kutluyorum. Onlar için de güzel bir galibiyet oldu. Bu gece uyuyamayacağız. Biz neden onları yenmeyelim diye maç öncesi çok konuştuk. Çok güzel bir gece. Ülkemize armağan olsun" ifadelerini kullandı.

Bu takım şampiyonayı hak ediyor'

Haberin Devamı

Genç oyuncu, Letonya maçı öncesinde de karşılaşmanın oynanacağı Konya halkına mesaj gönderdi. Başarılı futbolcu, "Konya halkına sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Gelsinler bizi desteklesinler. Bu takım Avrupa Şampiyonası'nı hak ediyor" yorumunu yaptı.

İsmail Yüksek: Bu gece uyuyamayacağız

YORUM YAZ