MENÜ

İsmail Kartal: Kenetlenme devam etmeli

Antalya'da FANATİK'e konuşan İsmail Kartal ve Mircea Lucescu'nun gündeminde, yaşadığımız deprem felaketi vardı. Kartal, "Trabzonspor maçında Türkiye'nin nasıl kenetlendiğini gördük. Bu kenetlenme devam etmeli" dedi. Luce de "Yaşadığınız acıyı yürekten paylaşıyorum" diye konuştu.

İsmail Kartal: Kenetlenme devam etmeli

Geçen sezon Fenerbahçe'de sezonu tamamlayan teknik direktör İsmail Kartal ve Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'in hocası Mircea Lucescu, FANATİK'e konuştu. Antalya'da devre arası kampı yapan Kiev'in hazırlık maçını izleyen Kartal, "Kendimi geliştirmek adına burada takımları ve oyuncuları izliyorum. İnanın futbol konuşmak içimden gelmiyor. Trabzonspor'un, Basel ile geçen hafta sahasında oynadığı maçta Türkiye'nin nasıl kenetlendiğini gördük. Bu kenetlenmenin devam etmesi gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı

'Artık çözüm vakti...'

Ülkemizde uzun yıllar çalışan Lucescu ise "Türkiye'nin yaşadığı bu durum, gerçekten büyük bir felaket. Türkiye'de yaşamış, Türk insanıyla bağlarını koparmamış biri olarak büyük üzüntü duyuyor ve yaşadığınız acıyı yürekten paylaşıyorum. Artık daha büyük acılar yaşanmaması adına çözümler üretilmeli" yorumunu yaptı.

Murat Akbaş

İsmail Kartal: Kenetlenme devam etmeli


YORUM YAZ