MENÜ

İskenderunspor-Bucaspor 1928 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off'ta grup finale adını yazdıran İskenderunspor ile Bucaspor 1928, rövanş öncesi avantajı kapmak için kozlarını paylaşacak. İskenderunspor-Bucaspor 1928 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

İskenderunspor-Bucaspor 1928 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off'ta grup finale adını yazdıran Bucaspor 1928, ilk maçında İstanbul'da İskenderunspor'la karşı karşıya gelecek. İlk maçta avantajlı skor elde etmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler müsabakanın rövanşını ise 11 Haziran Pazar günü Yeni Buca Stadı'nda oynayacak. Turu geçen ekip, Beyaz Grup'taki Anagold 24Erzincanspor-Şanlıurfaspor eşleşmesinin galibiyle finalde karşı karşıya gelecek. 

Haberin Devamı

İskenderunspor-Bucaspor 1928 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

7 Haziran Çarşamba günü Pendik Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak müsabakada Mustafa Kürşad Filiz düdük çalacak. Yayıncısı bulunmayan karşılaşma ile ilgili detaylar fanatik.com.tr'de olacak.

Tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak finali kazanan takım gelecek sezon Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele edecek. Normal sezonda İskenderunspor'u deplasmanda 2-1, evinde ise 3-2 yenen Bucaspor 1928'de teknik direktör Sait Karafırtınalar turu geçeceklerine inandığını söyledi. İki karşılaşmanın da zorlu olacağını ifade eden Karafırtınalar, "İstanbul'dan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Pazar günü de taraftarımızın desteği ile turu alacağımıza inanıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Çarşamba ve Pazar günü güçlü rakibiyle çift maç eleme usülüne göre karşı karşıya gelecek olan Levent Şahin yönetimindeki İskenderunspor, 1. Lig biletini alarak yaraları bir nebze olsun sarmak istiyor. İskenderun, Play-Off maçlarında önce Ankara Demirspor ardından 1461 Trabzon'u elemeyi başarmıştı.

YORUM YAZ