MENÜ

İskenderunspor açıkladı! Levent Şahin'den anlamlı imza

TFF 2.Lig'de yer alan İskenderunspor, teknik direktörlüğe Levent Şahin'in getirildiğini açıkladı.

İskenderunspor açıkladı! Levent Şahin'den anlamlı imza

Türk futbolunun doktoralı tek teknik direktörü olan Levent Şahin, depremin ardından lige devam kararı alan İskenderun FK'nın başına geçti. Kulüpten de resmi açıklama yapıldı.

Haberin Devamı

ANLAM DOLU İMZA

İskenderunspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Sayın Levent Şahin ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır.
Teknik direktörümüz Sayın Levent Şahin, hiç bir ücret almadan takımımız da görev yapacaktır.Anne memleketi İskenderun olan hocamız Sayın Levent Şahin, yaşadığımız deprem felaketinde 3 kuzenini ve bir eniştesini İskenderun'da kaybetmiştir. İlk andan itibaren her yarayı sarmak adına büyük bir çaba göstererek acımızı paylaşan ve bu süreçte takımımızın başına geçen hocamıza hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

 

İskenderunspor açıkladı Levent Şahinden anlamlı imza

 

GÖNÜL BAĞI VAR

Baba tarafından Adanalı, anne memleketi ise İskenderun olan Levent Şahin'in bu jestinin arkasında ise büyük bir gönül bağı var. Büyük felakette 3 kuzeni ve bir eniştesi İskenderun'da vefat eden deneyimli hoca, ilk anlardan itibaren her yarayı sarmak adına çaba gösterdiği bölgeye mesleğini de kullanarak futbolda da katkı vermeyi istediği için görevi kabul etti.

Haberin Devamı

TÜRK FUTBOLUNUN ACI GÜNÜ

DOKTORA SAHİBİ TEKNİK ADAM

Antrenörlük kariyerinde bilimsel faaliyetler, eğitim, donanım ve bilgiye önem vererek kariyer basamaklarını tırmanan Levent Şahin, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Fatih Terim'in birinci yardımcısı olarak görev almıştı. Galatasaray'da da 2 şampiyonluk yaşayan ve yine Türk futbolunun en deneyimli ismi olan Terim'in ekibinin en önemli halkası olan Şahin, Gazi Üniversitesi Futbol Antrenörlüğü Bölümünden mezun olduktan sonraki süreçte çok sayıda takımda görev almasına karşın eğitim hayatını sürdürüp Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olan tek teknik adam olarak dikkat çekmekte. Levent Şahin, Kadıköy'de Fenerbahçe galibiyeti yaşayan Galatasaray'ın büyük başarılarında pay sahibiydi.

Kariyerinde Adanaspor ve Bugsaşspor’da teknik direktörlük yapan Levent Şahin, A Milli Futbol Takımı, Gençlerbirliği, Bursaspor, Çaykur Rizespor, Gaziantepspor ve Ankaragücü’nde de yardımcı antrenörlük görevini üstlendi. Şahin, son olarak Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcılığını yapmıştı.

YORUM YAZ