MENÜ

Isco bombası! Süper Lig ekibi ile görüşüyor

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Konyaspor, bir dönem Real Madrid'de forma giyen yıldız oyuncu Isco'yu kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar.

Isco bombası! Süper Lig ekibi ile görüşüyor

Amir Hadziahmetovic’i Beşiktaş’a satan Spor Toto Süper Lig ekibi Konyaspor, Real Madrid’in eski futbolcusu Isco Alarcon’la temasa geçti.

Haberin Devamı

Isco, Union Berlin ile anlaşamadı

Sevilla’yla olan sözleşmesini feshettikten sonra Union Berlin’le görüşen Isco, transferin son günü masadan kalkmıştı.

SÜRER LİGE SÜRPRİZ TRANSFER!

Konyaspor, Isco'nun peşinde

Şu anda boşta olan İspanyol futbolcunun babası Paco Alarcon pek çok kulüple görüşüyor. O kulüplerden bir tanesi de Konyaspor.

Mehmet Akcan: "Doğru, Isco ile görüşüyoruz"

Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Konyaspor Başkanvekili Mehmet Akcan, “Doğru, Isco ile görüşüyoruz.

"Şansımız yüzde elli"

Transferi bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Şansımız yüzde elli. Maddi konulardaki müzakeremiz için bir şey söyleyemem” dedi.

 KONYASPOR'DAN BİR AÇIKLAMA DAHA!

Fanatik'ten Esat Soydabircan'ın haberine göre Konyaspor'un cephesinin yaptığı açıklama şöyle; "Isco ile ilgilendik ancak yüksek maaş ve imza parası istedi. Garry Rodrigues'le görüştük. 3 transfer daha yapacağız. Kanat, 10 numara ve ön libero alacağız. Amir Beşiktaş'a gitmek için büyük fedakarlık yaptı. Konyaspor'a toplam 5 milyon 450 bin Euro'luk mali katkı sağladı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye önerildi

Bu arada Isco’nun Fenerbahçe’ye önerildiği iddia edildi. Öte yandan, bu sezon 19 maçta sahaya çıkan Isco, 1 gol ve 3 asist kaydetti.

Isco'nun Real Madrid Formasıyla Attığı İlk Gol

YORUM YAZ