MENÜ

İrlandalı oyuncu James McClean'in paylaşımı dikkatlerden kaçmadı

İrlandalı kanat oyuncusu James McClean hayatında tuhaf bir gelişme yaşadı. Kendisiyle ilgili önemli bir durumu farkeden McClean sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.

İrlandalı oyuncu James McClean'in paylaşımı dikkatlerden kaçmadı

33 yaşında olan ve Wigan Athletic forması giyen James McClean uzun süredir İngiltere'de forma giyiyor. İrlanda Milli Takım oyuncusu olan tecrübeli futbolcu son açıklamasıyla kendisi hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

TEPKİ ÇEKMİŞTİ

McClean 2015 yılında West Brom ile oynanan hazırlık maçında İngiliz milli marşına sırtını dönmüştü. Bu hareketinden sonra tepki çeken oyuncu tartışmalara sebep olmuştu.

İrlandalı oyuncu James McCleanin paylaşımı dikkatlerden kaçmadı

Aynı zamanda anma haftasında oynanan maçlarda gelincik takmayı reddeden İrlandalı futbolcu eleştirilere maruz kalmıştı.

KIZINDAN FARK ETTİ

James McClean'in küçük kızı Willow-Ivy'e daha önce otistik teşhisi konmuştu. Instagram hesabından yaptığı açıklamada kızıyla benzer özellikler olduğunu farkeden İrlandalı futbolcu ASD değerlendirmesi yaptı. Değerlendirmenin sonucunda da 33 yaşında, kızı gibi kendisine de otizm teşhisi konulduğunu açıkladı.

İrlandalı oyuncu James McCleanin paylaşımı dikkatlerden kaçmadı

Otizm teşhisi olan futbolcu şu ana kadar kariyerinde Derry City, Sunderland, West Bromwich Albion, Stoke City ve Wigan Athletic formaları giydi. Aynı zamanda İrlanda Milli Takım forması da giyen James McClean şu ana kadar kariyerinde 553 maçta 71 gol atıp 76 asist yaptı.

YORUM YAZ