MENÜ

Inter'e Hakan Çalhanoğlu'ndan sonra ikinci Türk

Lider Napoli'nin 21 puan gerisinde kalan Inter, şimdiden gelecek sezonun transfer çalışmalarını yapıyor. İtalya devi Hakan Çalhanoğlu'ndan sonra bir Türk yıldızı daha kadrosuna katmak üzere...

Inter'e Hakan Çalhanoğlu'ndan sonra ikinci Türk

Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter, bir Türk oyuncuyu daha kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

İtalyan futboluna 2017 yılında Milan formasıyla 'Merhaba' diyen Hakan Çalhanoğlu, 2021 yılında Inter'in yolunu tuttu.

Teknik Direktör Simeone Inzaghi'nin vazgeçilmez isimlerinden biri olan 29 yaşındaki oyuncu bu sezon 36 maçta şans buldu. Hakan bu karşılaşmalarda üç kez gol atmayı başarırken, altı kez de asist yaptı.

İKİ PUANLA KAÇAN ŞAMPİYONLUK

Geçen sezon Milan ve Napoli ile amansız bir zirve mücadelesine giren Inter, şampiyonluğu ezeli rakibi Milan'a iki puan farkla kaptırmıştı.

Intere Hakan Çalhanoğlundan sonra ikinci Türk

Bu sezona yine şampiyonluk parolasıyla giren İtalyan devi iyi bir sezon geçirmiyor. Lider Napoli'nin 21 puan gerisinde kalan Inter son altı haftada sadece iki kez kazanabildi.

Son iki maçta sahadan mağlubiyetle ayrılan İtalyan ekibi şimdiden gelecek sezonun tranfer planlamasını yapmaya başladı.

Haberin Devamı

SEZONU SONUNDA AYRILIK VAR

Inter'in Slovakyalı savunma oyuncusu, Milan Skriniar, 2017 yılında 34 milyon Euro karşılığında transfer edildiği günden beri takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncu İtalyan ekibinde kalmayacak. Skriniar'ın sezon sonuyla birlikte bedelsiz bir şekilde Paris Saint-Germain'e transfer olması bekleniyor.

Intere Hakan Çalhanoğlundan sonra ikinci Türk

INTER'E İKİNCİ TÜRK

Milan Skriniar'ın ayrılığı devre arasında da gündeme gelmişti. O dönemde bu transfer gerçekleşmeyince Inter de planlarını sezon sonuna erteledi.

İtalyan devi, Skriniar'ın ayrılmasının ardından savunmaya takviye edeceği ismi buldu. La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Inter, kariyerine bir diğer Serie A ekibi Atalanta'da devam eden Merih Demiral'ı transfer etmek istiyor.

Inter, ara transfer döneminde Merih'i 20 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla kiralamak istemişti. Atalanta, satın alma opsiyonunun zorunlu olmasını istediği için transfer gerçekleşmemişti.

Intere Hakan Çalhanoğlundan sonra ikinci Türk

Temmuz 2022'de 21 milyon Euro bedelle Juventus'tan Atalanta'ya kalıcı olarak transfer olan 25 yaşındaki oyuncunun 2026 tarihine kadar sözleşmesi bulunyor.

Bu sezon Serie A'da 22 maçta Atalanta forması giyen başarılı oyuncu bir kez gol atma başraısı gösterdi.

YORUM YAZ