MENÜ

İngiltere Premier Lig'in kralı Tottenham!

Yeni sezon öncesi Harry Kane gibi bir yıldızı kaybeden Tottenham, İngiltere Premier Ligi’nde fırtına gibi esiyor. Londra ekibi, yeni hocası Postecoglou yönetiminde derbide Fulham engelini de geçti ve namağlup liderliğini sürdürdü

İngiltere Premier Lig'in kralı Tottenham!

İngiltere Premier Ligi’nde son dönemde beklentilerin çok altında kalan Tottenham, geçen sezonu 60 puanla 8. sırada tamamlamıştı. Yaz transfer döneminde en önemli yıldızı ve kaptanı Harry Kane’i, Bayern Münih’e satmak zorunda kalan Tottehham’ı sıkıntılı bir sürecin beklediği konuşuluyordu. Ancak Londra ekibi, yeni teknik direktörü Ange Postecoglou ile birlikte Premier Lig’e harika bir başlangıç yaptı.

Haberin Devamı

City’den geri aldılar

Son olarak derbide Fulham’ı konuk eden Postecoglou’nun öğrencileri, rakibini Heung-Min Son ve bu sezon takıma katılan James Maddison’ın golleriyle 2-0 yenerek, 23 puanla liderliği Manchester City’den geri almayı başardı. Bu süreçte şu ana kadar kaptan Son, 7 gol ve 1 asist, Maddison da 3 gol ve 5 asistle mücadele etti. Arsenal’le birlikte ligin namağlup iki takımından biri olan Tottenham’da Postecoglou, ilk 9 maçında (7 galibiyet, 2 beraberlik) en çok puan toplayan Premier Lig menajeri unvanını aldı.

İngiltere Premier Ligin kralı Tottenham

YORUM YAZ