MENÜ

İngiltere - İran maçı öncesi skandal!

Dünya Kupası'nın ikinci maçı olan İngiltere - İran karşılaşması öncesi skandal bir olay yaşandı. Mücadeleyi tribünden izlemek üzere bilet alan taraftarlar kapıda kaldı.

İngiltere - İran maçı öncesi skandal!

2022 Dünya Kupası dün oynanan Katar - Ekvador karşılaşmasıyla başladı. Turnuvanın ikinci gününde B Grubu maçında İngiltere ile İran karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Mücadele öncesi stadyum kapılarında sorunlar yaşandı. Taraftarlar Khalifa Ulusal Stadyumu'na giriş yapamadı. Stadyum kapılarında yaşanan sorunlardan dolayı birçok futbolsever turnikelerde yaşanan sıkıntılardan dolayı kapıda kaldı.

İngiltere - İran maçı öncesi skandal

MAÇ GEÇ BAŞLASIN TALEBİ

Stadyuma giriş yapamayan ve stadyum dışında sıra bekleyen taraftarlar, mücadelenin geç başlaması için talepte bulundu. Talep kabul edildi.

Haberin Devamı

Raheem Sterling'in 2020-21 Sezonunda Attığı Premier Lig Golleri

FIFA'DAN AÇIKLAMA

Dünya Kupası'nın organizatörü FIFA, resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Bazı seyirciler şu anda FIFA Biletleme uygulaması üzerinden biletlerine erişimde sorun yaşıyor.

İngiltere - İran maçı öncesi skandal

FIFA sorunu çözmek için çalışıyor. Bu arada, mobil biletlerine erişemeyen taraftarlar, daha fazla talimat ve bilet uygulamasına kaydolmak için kullandıkları e-posta hesaplarını kontrol etmelidir.

Taraftarların e-posta hesaplarına erişememeleri durumunda, stadyumun Bilet Çözüm Noktası'nda destek verebilecektir.

Sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için çalışırken hayranlarımıza anlayışları için teşekkür ediyoruz."

YORUM YAZ