MENÜ

İngilizler Weghorst'u konuşuyor: Cristiano Ronaldo'nun yapamadığını yaptı

Sezon başında kiralık olarak Beşiktaş'a katılan Wout Weghorst, devre arasında sürpriz bir şekilde Manchester United'a transfer olmuştu. Yeni takımında ilk golünü atan yıldız oyuncu İngiltere'de manşetleri süsledi.

İngilizler Weghorst'u konuşuyor: Cristiano Ronaldo'nun yapamadığını yaptı

İngiltere Lig Kupası yarı final karşılaşmasında Manchester United, deplasmanda Nottingham Forest'a konuk oldu. The City Ground Stadyumu'nda oynanan mücadeleye konuk ekip hızlı başladı.

Haberin Devamı

Altıncı dakikada Marcus Rashford'ın golüyle 1-0 öne geçen Manchester United, 45. dakikada Wout Weghorst'un attığı golle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

89. dakikada Bruno Fernandes, skoru 3-0'a taşırken, karşılaşma bu skorla tamamlandı.

Mücadelenin ardından Beşiktaş'tan ayrılarak Manchester United'a transfer olan Weghorst, İngiliz basınının gündemine oturdu.

İngilizler Weghorstu konuşuyor: Cristiano Ronaldonun yapamadığını yaptı

ROY KEANE'DEN WEGHORST SÖZLERİ

Mücadelenin ardından Sky Sports'a konuşan Manchester United'ın efsane isimlerinden Roy Keane, Hollandalı yıldızın performansını değerlendirdi. Keane, Weghorst hakkında; "Manchester United'ın birini transfer etmesi gerekiyordu. Harcayacak çok paraları olmadığını da açıkça belirttiler.

Ronaldo'yu kaybettiler, Martial ile ilgili soru işaretleri var. Neden böyle bir kumar oynadıklarını anlayabiliyorum.

Haberin Devamı

Üretken bir golcü olacağını düşünmüyorum, ancak Marcus'a yardım edebilir. O uluslararası bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

"O TAM BİR 9 NUMARA"

Sky Sports'un bir diğer yorumcusu, eski futbolcu Michael Dawson da Weghorst hakkında konuştu; " O tam bir 9 numara ve bence Manchester United için iyi bir transfer. O bir süperstar olmayabilir, ama goller atar."

İngilizler Weghorstu konuşuyor: Cristiano Ronaldonun yapamadığını yaptı

"RONALDO'NUN YAPAMADIĞINI YAPTI"

İngiliz gazetesi Daily Star da Weghorst'a geniş yer ayırdı. "Wout Weghorst, ilk EFL maçında Cristiano Ronaldo'nun yapamadığını yaptı" manşetiyle verilen haberde, Ronaldo'nun Manchester United'daki ilk Carabao Cup maçında gol atamadığı, ancak Hollandalı golcünün bunu başardığı bilgisi verildi.

Paris Saint-Germain ve Manchester United Forması Giymiş Yıldızlar

"WEGHORST HAZIR VE ÇALIŞIYOR"

Bir diğer ünlü İngiliz gazetesi Daily Mirror ise, Weghorst'un sonunda yeni takımıyla ilk golünü attığını belirtirken, attığı golle Manchester United'ın galibiyetten emin olmasını sağladığı belirtildi.

İngilizler Weghorstu konuşuyor: Cristiano Ronaldonun yapamadığını yaptı

ERIK TEN HAG'DAN WEGHORST SÖZLERİ

Manchester United Menajeri Erik ten Hag, Nottingham Forest maçının ardından yaptığı değerlendirmelerde Weghorst'a da yer verdi.

Başarılı teknik adam, "Gol atması özgüveni açısından önemliydi. Arsenal ve Crystal Palace maçlarında da iyi işler çıkarmıştı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

WEGHORST'TAN AÇIKLAMA

Karşılaşmanın ardından Sky Sports'a açıklamalarda bulunan Weghorst, "Bizim için harika bir akşam. Artık finale ulaşmak için çok iyi bir şansımız var.

Gol atmak her zaman özeldir. Her zaman gol atmak istersin ve mümkün olan en kısa zamanda ilk golün gelmesini istersin. Devre arasından önce gelen gol her zaman özeldir. Soyunma odasına 2-0 önde gitmek önemli." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ