MENÜ

İngilizler ‘Kenan Yıldız’ı seçti! Dünya yıldızlarının arasında yer aldı

The Guardian Gazetesi, EURO 2024’te parlaması beklenen 10 genç yıldız adayını belirledi. Arda Güler’in yer almadığı listede Türkiye’den, Juventus’ta forma giyen Kenan Yıldız yer aldı.

İngilizler ‘Kenan Yıldız’ı seçti! Dünya yıldızlarının arasında yer aldı

İngiliz The Guardian Gazetesi, önümüzdeki yaz düzenlenecek ve Türkiye’nin de katılacağı EURO 2024’te parlaması beklenen genç yıldız adaylarını seçti. The Guardian’ın internet sitesinde yer alan özel içerikteki futbolcular arasında, Türkiye’den Kenan Yıldız da yer aldı.

ARDA GÜLER YER ALMADI

10 kişilik listenin en başında en büyük yıldız olarak, Real Madrid’deki ilk sezonunda harikalar yaratan İngiliz Jude Bellingham yer aldı. Real’de forma giyen Ay-Yıldızlılar’ın bir başka genç yeteneği Arda Güler, bu listede kendisine yer bulamadı.

Haberin Devamı

‘Heyecan verici bir oyuncu’

Juventus’ta oynayan Kenan için The Guardian’da, “Bayern Münih’ten, Juventus akademisine geçti ve geçtiğimiz Aralık ayında bir anda Serie A’da tüm dikkatleri üzerine çekerek, ligin en heyecan verici atak oyuncularından biri haline geldi. Almanya’da doğdu ama ailesi üzerinden Türkiye’yi seçti. A Milli seviyedeki ilk golünü, Almanya’ya karşı attı” ifadeleri kullanıldı. Bu arada parlayacak oyuncular arasında Bayer Leverkusen’den Florian Wirtz ve Barcelona’dan Lamine Yamal da kendisine yer buldu.

İngilizler ‘Kenan Yıldız’ı seçti Dünya yıldızlarının arasında yer aldı

İngilizler ‘Kenan Yıldız’ı seçti Dünya yıldızlarının arasında yer aldı

YORUM YAZ