MENÜ

İlkay Gündoğan: Ülkemizde bu kupayı kaldırmak büyük bir gurur

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Inter'i 1-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde kupaya uzanan Manchester City'nin kaptanı İlkay Gündoğan, Türkiye'de bu kupayı kaldırmaktan dolayı duyduğu gururu dile getirdi.

İlkay Gündoğan: Ülkemizde bu kupayı kaldırmak büyük bir gurur

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Manchester City, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği Inter'i 1-0 mağlup ederek zafere ulaştı. Manchester City'nin kaptanı İlkay Gündoğan, karşılaşmanın ardından finalin Türkiye'deki yayıncısı TV8'in mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Türkiye'de kupayı kaldırmaktan dolayı duyduğu gururu dile getiren İlkay, "İnanılmaz bir duygu. Bu duyguyu tarif etmek için kelimeler yetersiz kalıyor. Eşimin, annemin, babamın, ailemin yanında ülkemizde bu kupayı kaldırmak çok büyük bir gurur. Ondan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Bu seneki oyun performansına yönelik soruyu da yanıtlayan deneyimli yıldız, "Ben, hayatımda hep sahada en kolay şeyleri en yüksek düzeyde yapmaya çalışıyorum. Basit futbol oynuyorum, benim futbol stilim basit. Çok fazla heyecanlanmamaya çalışıyorum hele ki böyle büyük finallerde. Bütün sene boyunca bu finalleri oynamak için çalışıyoruz, emek veriyoruz. Bu gece de burada kaptan olarak kupayı kaldırmak daha başka bir gururmuş" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

İlkay Gündoğan: Ülkemizde bu kupayı kaldırmak büyük bir gurur

YORUM YAZ