MENÜ

İki sakatlık yaşamıştı! Fenerbahçe'de Joao Pedro risk almıyor

Fenerbahçe bu sezon yoğun maç trafiğine bağlı olarak geniş bir kadro kursa da uzun süreli sakatlıklar takımı çok etkiledi. Özellikle Luan Peres ve Joao Pedro’nun uzun süreli sakatlıkları kritik önemdeydi. Bu iki isim dışında da kısa süreli sakatlıklar yaşayan oyuncular oldu. Takımla çalışmalar yapan Pedro'dan fiziksel temaslardan kaçınması istendi.

İki sakatlık yaşamıştı! Fenerbahçe'de Joao Pedro risk almıyor

Sarı-lacivertli takımda son dönemde tüm sakatlar iyileşti ve takıma katıldı. Bu durum teknik heyete üst üste oynanacak zorlu maçlar öncesinde rahat bir nefes aldırdı.

Haberin Devamı

İki sakatlık yaşamıştı Fenerbahçede Joao Pedro risk almıyor

İKİ ÖNEMLİ SAKATLIK!

Kariyeri boyunca çok ciddi sakatlık yaşamayan Joao Pedro, sarı-lacivertli forma altında iki önemli sakatlık geçirdi. Sezon başında yaşadığı sakatlığın ardından iyileşen golcü oyuncu ardından hazırlık maçında sezonu kapama tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Büyük ümitlerle gelen ancak sakatlıklar sebebiyle kapasitesini gösteremeyen Joao Pedro kalan haftalara kontrollü hazırlanıyor. Takımla çalışmalar yapan deneyimli futbolcudan fiziksel temaslardan kaçınması istendi. Joao Pedro’nun kademeli olarak temposunu artıracağı ifade edildi.

BERTUĞ İÇİN GİRİŞİMLER SÜRÜYOR!

Bu arada Fenerbahçe, deprem felaketi nedeniyle Süper Lig’den çekilen Atakaş Hatayspor’un golcüsü Bertuğ Yıldırım’ı kadrosuna katmaya çalışıyor. Sarı-lacivertliler birçok kulübün gündeminde olan 20 yaşındaki Bertuğ’u satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak için girişimlerini sürdürüyor. Diğer yandan kadroda düşünülmeyen Mauricio Lemos, Atletico Mineiro ile resmi sözleşme imzalamak için Brezilya’ya gitti.

YORUM YAZ