Iker Casillas'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi! Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'a damgasını vurmuştu

Real Madrid'in efsane kalecilerinden Iker Casillas son dönemde yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. 2020 yılında Porto'da kariyerini sonlandıran eski kaleci son haliyle bir kez daha sosyal medyanın gündemine düştü. Doğum günü için özel bir paylaşım yapan Casillas, görenleri şaşırttı.

1996 yılında Real Madrid altyapısında futbola başlayan Iker Casillas 99'da A takıma yükseldi. 2015 yılına kadar Real Madrid forması terleten tecrübeli file bekçisi, 2020 yılında Porto'da kariyerini noktaladı. Real Madrid'le sayısız başarıya imzasını atan Casillas, İspanya Milli Takımı'yla 2010'da Dünya Kupası'nı kaldırdı. 2008 ve 2012'de de Avrupa Şampiyonluğu'na uzandı.

Haberin Devamı

HAYATI ALT ÜSTOLDU

2020'de futbol kariyerinin noktalamasının ardından sık sık özel hayatıyla gündeme gelen Casillas, 2021 yılında da eşi Sara Carbonero ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz aylarda X'te yaptığı bir paylaşımla çok konuşulan eski kaleci bu kez doğum günü paylaşımıyla gündemde.

Iker Casillasın son hali görenleri şaşkına çevirdi Real Madrid ve İspanya Milli Takımıa damgasını vurmuştu

GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ
43 yaşında giren Casillas, yeni yaşı dolayısıyla bir paylaşım yaptı. İmaj değişikliğine giden Casillas'ı görenler tanıyamadı.

İşte Casillas'ın son hali...

Iker Casillasın son hali görenleri şaşkına çevirdi Real Madrid ve İspanya Milli Takımıa damgasını vurmuştu


YORUM YAZ