MENÜ

Hyundai, Chelsea ile olan sponsorluk anlaşmasını askıya aldı

İngiliz hükümetinin Roman Abramovich'e yönelik yaptırım kararı sonrası Güney Koreli otomobil şirketi Hyundai, Chelsea ile olan sponsorluk anlaşmasının askıya alındığını açıkladı.

Hyundai, Chelsea ile olan sponsorluk anlaşmasını askıya aldı

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik şiddetli saldırısı sonrası Roman Abramovich'e yönelik yaptırımlar devreye girerken Chelsea kulübünün sponsorları da birbir anlaşmaları rafa kaldırdıklarını açıklıyorlar. Ana forma sponsoru Three'nin ardından Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai de sponsorluk anlaşmasının askıya alındığını açıkladı.

Haberin Devamı

Hyundai, 2018'den bu yana Chelsea'nin sponsorlarından biriydi. Şimdi ise bir sonraki duyuruya kadar anlaşmanın askıya alındığı aktarıldı.

Hyundai tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Hyundai, yıllar içinde futbolun en güçlü ortaklarından biri haline gelirken şirket, sporun iyilik adına bir güç olmasını destekliyordu. Chelsea ile olan ortaklığımızdan kaynaklı oyuncular ve taraftarların destekçisi olmaktan gururluyuz. Fakat mevcut koşullarda kulüp ile olan pazarlama ve iletişim faaliyetlerimizi bir sonraki duyuruya kara durdurma kararı aldık" ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZ