MENÜ

Hocası Jürgen Klopp'u düşürdü, kendisi hastanelik oldu!

Liverpool ile Arsenal'in 1-1 berabere kaldığı mücadelenin 33. dakikasında ilginç ve oldukça tehlikeli anlar yaşandı.

Hocası Jürgen Klopp'u düşürdü, kendisi hastanelik oldu!

İngiltere Premier Lig'de zirve mücadelesi veren Liverpool ve Arsenal, 18. hafta karşılaşmasında Anfield Road'da karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Arsenal, henüz 4. dakikada Gabriel'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk golün şokunu çabuk atlatan Jürgen Klopp'un öğrencileri, 29. dakikada Mohamed Salah ile durumu 1-1'e getirdi. Premier Lig'in zirvesindeki karşılaşmada kazanan çıkmadı ve iki takım oyuncuları da stadyumdan 1 puan alarak ayrıldı.

Haberin Devamı

İŞTE RUİZ GERÇEKLERİ!

Jürgen Klopp yere yığıldı!

Mücadelenin 35. dakikasında Anfield Road'da yürekler ağızlara geldi. Taç çizgisinde Bukayo Saka ile ikili mücadeleye giren Liverpool'un sol beki Konstantinos Tsimikas, kenarda kayarak hocası Jürgen Klopp'u düşürdü. Liverpool'un teknik direktörü hemen ayağa kalkarken bu pozisyonda olan, Yunan futbolcuya oldu. Tsimikas, köprücük kemiği sakatlığı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Hocası Jürgen Kloppu düşürdü, kendisi hastanelik oldu

Maçın ardından Saka, pozisyon için Jürgen Klopp'tan özür dilerken; Klopp ise oyuncusu Tsimikas'ın sakatlığıyla ilgili, "Keşke ona köprücük kemiğimi verebilseydim" ifadelerini kullandı.

Hocası Jürgen Kloppu düşürdü, kendisi hastanelik oldu

YORUM YAZ