MENÜ

Hırvatlar'da Kramaric forvete

Galler maçında sakatlanan forvet Marko Livaja, Türkiye'ye karşı forma giyemeyecek. Hırvatistan'da onun boşluğunu normalde sağ kanatta görev yapan Kramaric üstlenecek. Pasalic'in ise bu akşam ilk 11'de yer alacağı öğrenildi.

Hırvatlar'da Kramaric forvete

Grupta ilk iki yolundaki en büyük rakiplerimizin başında gelen Hırvatistan'da, Türkiye karşılaşması öncesi iki önemli eksik bulunuyor. Galler'i evinde konuk ettiği mücadeleyi son dakikada yediği golle 1-1 berabere bitiren Hırvatlar'da, bu karşılaşmada sakatlanan forvet Marko Livaja bize karşı forma giyemeyecek. Sakatlığı devam eden bir başka golcü Bruna Petkovic de, Milliler'e karşı sahne alamayacak. Teknik direktör Zlatko Dalic'in, Ay-Yıldızlılar önünde artık klasik haline gelen 4-4-3 formatıyla çıkacağı ancak Livaja'nın yerine ilk 11'e Pasalic'i koyacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Hırvatlarda Kramaric forvete

Oyun kurucu Modric

Pasalic'in, 3'lü hücum hattında sağ kanatta, Perisic'in solda görev yapacağı, Livaja'nin boşluğunda da ileri uçta Kramaric'in yer alacağı konuşuluyor. Dalic'in, oyun kurucu olarak Luka Modric'i orta sahanın merkezine koyacağı, Kovacic'in hücuma daha yakın olması bekleniyor. Brozovic'in de, savunmanın önünde yer alacağı bilgisine ulaşıldı.

Hırvatlarda Kramaric forvete

Galler'in rakibi evinde Letonya

Grubumuzdaki diğer karşılaşmada ilk maçında Hırvatistan'la, son dakikada attığı golle 1-1 berabere kalmayı başaran Galler, sahasında Letonya'yı ağırlayacak. Saat 21.45'te başlayacak mücadele, S Sport Plus'tan canlı olarak ekranlara gelecek. Letonya, elemelere bu maçla start verecek.

YORUM YAZ