MENÜ

Hatayspor'un galibiyet hasreti 10 maça çıktı! Alanyaspor 1 puanı 89'da aldı

Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Volkan Demirel'in öğrencilerinin galibiyet hasreti 10 maça çıktı.

Hatayspor'un galibiyet hasreti 10 maça çıktı! Alanyaspor 1 puanı 89'da aldı

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasının açılış maçında Hatayspor, Mersin'de Alanyaspor'u konuk etti. Ligde 9 maçtır kazanamayan Volkan Demirel'in ekibi galibiyete yaklaşmıştı ancak yine başaramadı. Maçın büyük bir bölümünü önde götüren Hatayspor, son anlarda gelen gol ile 2 puanı bıraktı. Bu beraberlikle birlikte Hatayspor'un galibiyet hasreti 10 maça çıktı.

Haberin Devamı

SON ANLAR NEFES KESTİ

Maça hızlı başlayan Hatayspor, henüz 5. dakikada Rivas'ın golüyle öne geçti. Ceza sahası yayının biraz gerisinde bulunan Rivas, savunmadan seken topa sağ ayağının üstüyle gelişine çok sert vurdu ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Maçın sonlarına doğru baskıyı artıran Alanyaspor, 85. dakikada penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Oğuz Aydıni 89. dakikada topu ağlarla buluşturdu. Kalan kısa sürede başka gol çıkmadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

GOL | 5. dakikada Hatayspor'da Rivas'ın ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top filelere gitti: 1-0.

GOL | 89. dakikada Alanyaspor'un penaltısında topun başına geçen Oğuz Aydın, ağları havalandırdı: 1-1.

Haberin Devamı

Hatayspor - Alanyaspor 11'leri

Hatayspor: Erce, Kerim Alıcı, Kilema, Maksimovic, Oğuzhan, Görkem Sağlam, Fernandes, Hodzic, Dele Bashiru, Rivas, Dadasov.

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Lima, Aliti, Yusuf Özdemir, Richard, Fer, Efecan, Oğuz Aydın, Sisto, Cordova.

 

Hataysporun galibiyet hasreti 10 maça çıktı Alanyaspor 1 puanı 89da aldı

YORUM YAZ