MENÜ

Hatayspor malzemecisi Onur Akdeniz hayatını kaybetti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki deprem bölgedeki bir çok spor kulübünü de etkiledi. Bir çok futbolcusu en kaz altından kalan Hatayspor'dan ise kötü haber geldi. Kulüpte malzemeci olarak çalışan Onur Akdeniz'in vefat ettiği öğrenildi.

Hatayspor malzemecisi Onur Akdeniz hayatını kaybetti

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi. AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saati 04.17 olarak kaydedilirken depremin derinliği ise 7 kilometre olarak bildirildi. AFAD depremin 8 ilde şiddetli şekilde hissedildiğini duyurdu. Deprem, Kahramanmaraş başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük hasara yol açtı.

Haberin Devamı

OHAL İLAN EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen 10 ilde olağanüstü hal ilan edildiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, olağanüstü hal durumunun 3 ay süreyle devam edeceğini söyledi.

 

ONUR AKDENİZ'DEN KÖTÜ HABER

Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'tan haber alınamazken, Hatayspor Kulübü'nde malzemeci olarak çalışan Onur Akdeniz'in vefat ettiği öğrenildi. Kentten gelen bilgiye göre Akdeniz'in göçük altından cansız bedeninin çıkarıldığı belirtildi. Ayrıca Hatayspor eski teknik direktörü Ömer Erdoğan'ın sosyal medya hesabından Onur Akdeniz'in fotoğrafını paylaşarak "Allah rahmet eylesin" yazdığı görüldü.

Hatayspor malzemecisi Onur Akdeniz hayatını kaybetti

LİGLER ERTELENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu, Cumhuriyet tarihinin en büyük afeti nedeniyle futbol liglerinin takvimini revize etti. TFF, Cumhurbaşkanı’nın ‘Milli Yas’ ilan ettiğini hatırlatarak, 7-13 Şubat aralığındaki tüm profesyonel ve amatör karşılaşmaları iptal etti. Yeni takvimin detayları ise şu şekilde aktarıldı: 10-11-12-13 Şubat’taki Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’deki maçlar, 17- 18-19-20 Şubat’ta oynanacak. Sonraki haftalar buna göre planlanacak.

Haberin Devamı

ATSU TEDAVİ ALTINDA

Depremde enkaz altında kalan Hatayspor’un Ganalı futbolcusu Christian Atsu, bulunduğu yerden canlı olarak çıkarıldı. Hatay’da ikamet ettiği evde depreme yakalanan dünyaca ünlü oyuncu, evden çıkmaya çalışırken enkaz altında kalmıştı. Uzun süren arama kurtarma çalışmalarının ardından canlı olarak ulaşılan oyuncunun enkazdan yaralı olarak çıkarıldığı ve hastaneye götürüldüğü ifade edildi. Tedavisi devam eden Atsu’yla ilgili Hatayspor oyuncunun ailesine bilgilendirmeler yapıyor.

DUALAR SAVUT İÇİN!

Hataysporlu futbolcu Christian Atsu’yla Hatay’da yıkılan aynı binada enkaz altında kalan kulübün İzmirli sportif direktörü Taner Savut’tan haber bekleniyor. İzmirspor’da profesyonel olup ardından Fenerbahçe’nin yolunu tutan 49 yaşındaki Savut, birçok kulüpte futbolcu olarak forma giydikten sonra Ege’de Manisa Futbol Kulübü’nde 2 farklı dönemde sportif direktörlük yaptı. Manisa FK’da geçen sezon çalıştıktan sonra sezon başında Hatayspor’la anlaşan Savut’un halen enkaz altında olduğu belirtildi. Evli ve 1 kız babası Taner Savut’un Manisa’da yaşayan ailesi de umutla gelecek haberi bekliyor. Savut ve aynı binada enkaz altında kalanlar için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

ALKIŞLAR VOLKAN DEMİREL'E!

Depreme Hatay’da yakalanan teknik direktör Volkan Demirel, sosyal medyadan gözyaşları içinde yaptığı yardım talebiyle bölgedeki durum açısından farkındalık yaratılmasında başrol oynamıştı. Genç teknik adam ailesiyle birlikte İstanbul’a dönmek yerine Hatay’da kaldı. Yardımları organize ederken takımı daHatayspor tesislerinde bir araya topladı. Sürekli yardım çağrılarını yineleyen Volkan Demirel önderliğinde Hatayspor oyuncuları ve teknik ekibin Adana’ya geçmeleri sağlandı. Bordo-Beyazlılar, Adana’dan kalkan özel uçakla ailelerine ulaşırken, Volkan Demirel yardım organizasyonuna devam etti.

HATAYSPOR İSTANBUL'A GELDİ

Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor'da futbolcular ve teknik ekip İstanbul'a geldi. Hatay'da yaptığı canlı yayınla yardım isteyen, kendi imkan ve çabalarıyla depremzedelere yardımcı olan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı. Başarılı hoca, havalimanında soruları yanıtsız bırakırken, "Şu an bir şey söylemek istemiyorum ama iki üç güne detaylı konuşacağım" dedi.

Haberin Devamı

 

 

 

YORUM YAZ