MENÜ

Halil Umut Meler'in ilk ifadesi: 'Seni öldüreceğim' dedi!' Savcılık tetkik ve sonuçları dosyaya ekledi

Dün akşam maç sonunda Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından yumruklu ve tekmeli saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'in ilk ifadesi ortaya çıktı. Meler ilk ifadesinde, 'Koca bana hitaben 'Seni öldüreceğim' dedi' sözlerini kullandı. Öte yandan Savcılık, yaşanan olayın ardından Spor Güvenlik Şubesi tarafından yapılan tüm tetkikler, hastanede çekilen tomografi sonuçları ve doktor görüşünü dava dosyasına ekledi.

Halil Umut Meler'in ilk ifadesi: 'Seni öldüreceğim' dedi!' Savcılık tetkik ve sonuçları dosyaya ekledi

Süper Lig'in 15. haftasında Pazartesi akşamı oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya giren Başkent ekibinin başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e önce yumruk atmış, ardından tekmelerle saldırmıştı. MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'in ifadesi de ortaya çıktı. 

Haberin Devamı

KOCA'DAN MELER'E YUMRUK VE TEKMELİ SALDIRI

Mücadelenin bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruk darbesiyle birlikte Meler yere yığılırken Başkan Koca ve beraberindeki kişiler tekme atarak Meler'e saldırmaya devam etti. Saldırı anları kameralara yansırken, Meler'in sol gözü morardı. Daha sonra hastaneye kaldırılan Meler'in elmacık kemiğinde çatlak olduğu açıklandı.

Halil Umut Melerin ilk ifadesi: Seni öldüreceğim dedi Savcılık tetkik ve sonuçları dosyaya ekledi

TFF BAŞKANI: TÜM LİGLER SÜRESİZ OLARAK ERTELENDİ

Süper Lig'in 15'inci haftasında Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan maçın ardından hakem Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırının ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, tüm ligleri süresiz olarak ertelendiğini açıkladı. Bu kararla Süper Lig ve alt ligler, ikinci bir karara kadar oynanmayacak.

Haberin Devamı

Halil Umut Melerin ilk ifadesi: Seni öldüreceğim dedi Savcılık tetkik ve sonuçları dosyaya ekledi

İŞTE HALİL UMUT MELER'İN İLK İFADESİ: 'SENİ ÖLDÜRECEĞİM' DEDİ

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'in ifadesi ortaya çıktı. Meler'in ifadesinde, saldırının detaylarına ve saldırganlar tarafından yapılan tehditlere yer verildi. Maçın bitiş düdüğünün ardından, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ve yanında bulunan iki şahsın sahaya girerek orta alana kadar geldiklerini anlatan Meler, şu ifadelere yer verdi:

"Faruk Koca benim sol göz altıma yumrukla vurdu, yere düştüm. Ben yerdeyken tüm şahıslar birçok kez yüzüme ve vücudumun diğer yerlerine tekmeyle vurdular. Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana 'Sizi bitireceğim' dedi. Bana hitaben 'Seni öldüreceğim' dedi. Bana vuran Faruk Koca'dan ve diğer şahıslardan davacı şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum."

İZLE | Hakem Halil Umut Meler'e saldırı! İşte saniye saniye o görüntüler...

SAVCILIK, HALİL UMUT MELER İLE İLGİLİ RAPORLARI İSTEDİ

Savcılık, Halil Umut Meler ile ilgili tüm raporları isteyerek dava dosyasına ekledi. Süper Lig’in 15’inci haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından sahaya inen MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler’e saldırarak yumruk attı. Meler, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Savcılık, yaşanan olayın ardından Spor Güvenlik Şubesi tarafından yapılan tüm tetkikler, hastanede çekilen tomografi sonuçları ve doktor görüşünü dava dosyasına ekledi.

Haberin Devamı

Öte yandan, hastane başhekimliği tarafından Meler'in sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada tansiyon sorununun devam ettiği, bu nedenle 1 gün sonra taburcu edileceği söylenmişti. Ancak, Meler'in ısrarla taburcu olmak istemesi nedeniyle, tansiyonunun düzelmesi halinde bu akşam saatlerinde çıkartılabileceği ve İzmir'e gideceği öğrenildi.

Halil Umut Meler'e hemşehrilerinden destek yağdı
YORUM YAZ