MENÜ

Hakemi trolleyince olanlar oldu! Gençlerbirliği - Sakaryaspor maçında ilginç anlar

Gençlerbirliği'nin Sakaryaspor'u 3-1 mağlup ederek play-off hattına yükseldiğin karşılaşmanın ardından çok garip anlar yaşandı. İşte detaylar...

Hakemi trolleyince olanlar oldu! Gençlerbirliği  - Sakaryaspor maçında ilginç anlar

TFF 1. Lig'in 19. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği, Sakaryaspor'u konuk etti. İç sahada Tuzlaspor'a 2-0 yenilerek taraftarını üzen başkent temsilcisi, Ümraniyespor beraberliğinin ardından zorlu Sakaryaspor maçına çıktı. İlk yarıda gol sesi çıkmayan karşılaşmada fileler ikinci yarıda havalandı.

Haberin Devamı

İKİNCİ YARIDA GOL ŞOV

Sakaryaspor, ikinci yarıda 56. dakikada Odise Roshi'nin golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu gole yanıt gecikmedi ve Gençlerbirliği, 64. dakikada Aias Aosman'ın penaltı golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı. Sakaryaspor'da Hasan Kılıç, 68. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı ve Tuncay Şanlı'nın ekibinin işi iyice zorlaştı.

Hakemi trolleyince olanlar oldu Gençlerbirliği  - Sakaryaspor maçında ilginç anlar

ÖNCE YASİN ARDINDAN YATABARE

Sakaryaspor'un 10 kişi kalmasının ardından hücumlarını sıklaştıran Gençlerbirliği, 75. dakikada Yasin Güreler'in golüyle 2-1 öne geçti. Sinan Kaloğlu'nun öğrencileri 82'de Mustapha Yatabare ile farkı ikiye çıkardı ve maç bu skorla sona erdi. Gençlerbirliği, bu galibiyetle birlikte Trenydol 1. Lig'de 7. sırada yükselerek play-off hattına erişti.

Haberin Devamı

JOSE MOURİNHO, BARSELONA'DA!

HAKEMİ TROLLEDİ, KIRMIZI KARTI GÖRDÜ

Karşılaşmanın ardından sahalarda ender rastlanan bir olay yaşandı. Sakaryasporlu Murat Cem Akpınar, hakem İlker Yasin Avcı'nın yanına giderek elini uzattı.

Hakemi trolleyince olanlar oldu Gençlerbirliği  - Sakaryaspor maçında ilginç anlar

Daha sonra Avcı'nın elini sıkmayan Murat Cem, arkasını dönüp giderken ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. İlginç protesto sonrası hakemin gösterdiği kırmızı kart, sosyal medyada çok konuşuldu.

YORUM YAZ