MENÜ

Hakem Halil Umut Meler'e saldıran Faruk Koca tutuklandı! Başka ne ceza alacak

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından yaşanan olay dünya futbol gündemine damga vurdu. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atarken çevresindekiler de yere düşen Meler'i tekmeledi. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve çevresindekiler tutuklandı! Faruk Koca'nın başka ne ceza alacağı merak ediliyor.

Hakem Halil Umut Meler'e saldıran Faruk Koca tutuklandı! Başka ne ceza alacak

Süper Lig'de dün akşam Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından yaşananlar Türkiye ve dünya gündemine bomba gibi düştü! Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın önce Halil Umut Meler'i yumruklaması, ardından yerde tekmelenmesi sonrası herkes verilecek cezaları merak ediyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

LİGLER ERTELENDİ

Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırının ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, tüm ligleri süresiz olarak ertelendiğini açıkladı. Bu kararla Süper Lig ve alt ligler, ikinci bir karara kadar oynanmayacak. Büyükekşi, ' TFF olarak acil toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik. Bu saldırı, Türk futbolu adına utanç gecesi. Türk futbolunun bunları hak etmediğini düşünüyor ve artık 'Yeter' diyoruz. Her gün bir hakemi suçlamak, her gün açıklama yapmak… Hakemlerimiz de bir insan. Onların da hataları olabilir ama bu kadar da yumruk ve tekme atmayı hiçbir hakeme yapamayız. Türk futbolunun marka değerini daha fazla düşürmeyelim. Türk futbolunu dünyaya rezil etmeyelim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Hakem Halil Umut Melere saldıran Faruk Koca tutuklandı Başka ne ceza alacak

HALİL UMUT MELER ŞİKAYETÇİ OLDU

Aldığı darbe ile yerde kalan hakem Halil Umut Meler'in gözü morardı. Yumruk darbesi ile yere düşen hakem Meler’e Faruk Koca’nın etrafındaki kişilerin tekme attıkları görüldü. Halil Umut Meler, yapılan tetkiklerin ardından kendisine geldi. Meler, ifadesinin alınmasının ardından saldırıya karışan herkesten şikayetçi oldu.

 

Hakem Halil Umut Melere saldıran Faruk Koca tutuklandı Başka ne ceza alacak

 

 

ÖMÜR BOYU MEN CEZASI ALACAK

Yaptığı eylemin karşılığı 3 yıllık hak mahrumiyeti cezası olan Faruk Koca, statü gereği 2 yılı aşan cezalar ömür boyu cezaya döndüğü için bir daha kulüp yöneticiliği yapamayacak.

Hakem Halil Umut Melere saldıran Faruk Koca tutuklandı Başka ne ceza alacak

YORUM YAZ