MENÜ

Hakan'lı Inter çeyrek finalde! (ÖZET) Porto-Inter maç sonucu: 0-0

Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu heyecanı bu gece devam etti. Hakan Çalhanoğlu'lu Inter, evinde 1-0 yendiği Porto ile Portekiz'de golsüz berabere kalınca çeyrek final biletini kaptı.

Hakan'lı Inter çeyrek finalde! (ÖZET) Porto-Inter maç sonucu: 0-0

Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu rövanş karşılaşmalarında heyecan bu gece oynanan iki maçla devam etti. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter, İtalya'da Romelu Lukaku'nun tek golüyle 1-0 mağlup ettiği Porto'nun, Portekiz'de konuğu oldu.

Haberin Devamı

Porto taraftarı önünde İtalyan devini iki farkla yenip turu atlamanın, Çizme temsilcisi ise avantajlı skorla çeyrek final biletini kapmanın hesaplarını yapıyordu. Zorlu maç başladığı gibi golsüz sona erse de sevinen Inter oldu.

Hakanlı Inter çeyrek finalde (ÖZET) Porto-Inter maç sonucu: 0-0

İlk maçı kazanan Lacivert-Siyahlılar, Porto'yu safdışı bırakarak bir üst tura yükseldi. Kritik karşılaşmada Hakan Çalhanoğlu 90 dakika sahada kaldı. Maçın uzatma anlarında ise Porto'lu Eduardo çift sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı.

İki takım daha önce 5 kez karşılaşmış, Porto 1, Inter 3 kez kazanırken, 1 mücadele de beraberlikle sonuçlanmıştı.

 

Porto-Inter 11'ler:

Porto: Diogo Costa, Fabio Cardoso, Pepe, Marcano, Zaidu, Grujic, Uribe, Eustaquio, Galeno, Taremi, Evanilson

Haberin Devamı

Inter: Onana, Dumfries, Acerbi, Bastoni, Darmian, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Mkhitaryan, Dimarco, Lautaro Martinez, Dzeko

 

YORUM YAZ