MENÜ

Hakan Çalhanoğlu İtalya Serie A'yı sallıyor!

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, İnter formasıyla Serie A’daki şovuna devam ediyor. Hakan, Udinese’yi 4-0’la geçtikleri maçta 1 gol ve 1 asistle oynadı, üst üste 12. penaltısında da ağları salladı.

Hakan Çalhanoğlu İtalya Serie A'yı sallıyor!

İtalya Ligi Seria A’daki gururumuz Hakan Çalhanoğlu, 38 puanla lider koltuğunda oturan İnter’le bu sezonki şovuna tam gaz devam ediyor... Serie A’da 3-0 (d) kazanılan Napoli maçında harika bir gol atan Hakan, önceki gün de takımının sahasında Udinese’yi 4-0 yendiği mücadelede 1 asist ve 1 golle oynadı. Dimarco’nun golünde pası veren Milli futbolcumuz, Udinese ağlarını penaltıdan salladı.

Haberin Devamı

Ligde üst üste 12. penaltısını da gole çeviren yıldız futbolcu, bu kulvarda 14’te 14’le rekoru elinde bulunduran Romelu Lukaku’nun unvanına gözünü dikti. Yakın zamanda Serie A tarihinde en çok gol atan Türk oyuncu Şükrü Gülesin’in (36) rekorunu kırmayı başaran (39 golü var.) 29 yaşındaki futbolcu, bu sezon ligde 12 maçta 7 gol ve 2 asiste ulaştı. Hakan’ın, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde ise 1 golü bulunuyor.

Hakan Çalhanoğlu İtalya Serie Ayı sallıyor

YORUM YAZ