MENÜ

"Haftaya lider olacağız"

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Süper Lig'de 31. haftanın ardından lider olacaklarını düşündüğünü söyledi.

"Haftaya lider olacağız"

Beşiktaş maçının ardından düzenlenen basın toplantısında derbiyi değerlendiren sarı-lacivertli kaleci, "Erken bulduğumuz golle oyuna ilk yarıda ağırlığımızı koyduk. İkinci yarı aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Son zamanlarda oynadığımız futbol yoktu. Derbinin verdiği stresten de olabilir. Gol yememeyi düşündük. Attığımız golle galip gelmesini bildik. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Yarışın sonlarına doğru geliyoruz. Kasımpaşa maçında, biz Bursaspor’an önce oynayacağımız için liderlik koltuğuna oturacağız ve haftayı öyle bitireceğimizi düşünüyorum" dedi.

Galatasaray maçının son dakikasında yaptığı kurtarış ve bu akşamki penaltı kurtarışı hatırlatılarak, "Şampiyon olursanız, kendi payını yüzde kaç bulursun?" şeklinde yöneltilen soruya Volkan, "Bireysel değerlendirmek istemiyorum. Biz bir takımız. Ben kurtarmışım, başkası gol atmış... Bunlar sezon içinde yaşanan şeyler" yanıtını verdi.

"BİLİCA’NIN DEĞİL, LUGANO’NUN POZİSYONU PENALTIYDI"
Volkan Demirel, maçta penaltı kararı verilen Bilica’nın pozisyonunun penaltı olmadığını, Lugano’nun eline çarpan topun penaltı olduğunu düşündüğünü ifade etti. Hakemin Lugano’nun pozisyonunun etkisi altında kalarak Bilica’nın pozisyonuna penaltı kararı verdiğini savunan Fenerbahçeli futbolcu, "Kurtarışımdan sora gidip bunu söyledim. ’Etkisi altında kaldın’ dedim. ’Gördün mü?’ dedim. Ardından da sarı kart gördüm. Hakem için fazla konuşmaya gerek yok" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ