MENÜ

Güntekin Onay ile beINSports'un yolları ayrıldı

Ünlü spiker ve moderatör Güntekin Onay ile beINSports'un yolları ayrıldı. Onay, gelecek sezon kariyerine dijital medyada devam edebilir.

Güntekin Onay ile beINSports'un yolları ayrıldı

Transfer sezonunda futbolseverler oyuncu transferleri için uykusuz geceler geçiriyor. Taraftarlar her dakika takımlarının yeni transferlerinin resmi olarak açıklanmasını bekliyor. Transfer haberleriyle öne çıkan gazetecelerin paylaşımları bu dönem en çok okunan haberlerde başlarda yer alıyor.

Haberin Devamı

Spor medyasında da transfer zamanı

Transfer sadece futbolcu veya teknik direktörlerle sınırlı değil. Spor medyasında da her sezon taşlar yerinden oynuyor. Bu anlamda yayıncı kuruluşta yeni sezonda maç sonu ana yayınlarda yer alacak moderatörden yorumculara kadar kimlerin görev alacağı büyük merak uyandırıyor.

Güntekin Onay, beINSports'tan ayrıldı

beINSports'ta önemli bir ayrılık yaşandı. Uzun süredir kanalın maç sonrası ana programlarının moderatörlerlüğünü yapan Güntekin Onay'ın kanalla yolları ayrıldı. Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre Onay, gelecek sezon beINSports ekranlarında olmayacak. Kanal yönetimi, yeni sezonda başka bir moderatörle çalışmayı tercih edeceğini Onay'a bildirdi.

Onay, yoluna dijitalde devam edecek

Haberin Devamı

Yine ulaşılan bilgilere göre Güntekin Onay da yeni sezonda kariyerine birçok ünlü yorumcunun yaptığı gibi yükselen trend olan dijital medyada devam edebilir.

Güntekin Onay ile beINSportsun yolları ayrıldı

 

YORUM YAZ