MENÜ

Giresunspor'dan depremzedeler için dostluk maçı

Giresunspor, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve ülkemizin en büyük felaketlerinden olan depremde etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla dostluk maçı düzenleneceğini açıkladı.

Giresunspor'dan depremzedeler için dostluk maçı

Süper Lig ekiplerinden Giresunspor, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından etkilenen depremzedelere destek için dostluk maçı yapacak.

Haberin Devamı

Giresunspor'dan yapılan açıklama şöyle;

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen yıkıcı deprem sonrası birçok vatandaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Ülke olarak hepimizi yasa boğan bu yıkıcı depremin yaralarını birlikte saracağımıza olan inancımız tamdır.

Bu vesileyle Bitexen Giresunspor Kulübü olarak, depremzedeler ve deprem felaketinde hayatını kaybeden Giresunspor altyapısından yetişen Saruhan Bolat ile depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın anısına Orduspor 1967 ve AmberÇay Eynesil Belediyespor ile kulübümüz arasında dostluk maçı düzenlenmesi planlanmaktadır. Bu maçlardan elde edilen gelirler ise deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza bağışlanacaktır. Karşılaşmaların oynanacağı tarihler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanacak olan maç takvimlerinin ardından belirlenecektir.

Haberin Devamı

Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar dileriz.

Giresunspordan depremzedeler için dostluk maçı

0Saruhan Bolat’ın adı memleketinde yaşatılıyor

Giresun’un Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, Yağlıdere İlçe Stadı’na Kahramanmaraş’taki depremde hayatını kaybeden Giresunspor’un eski oyuncusu Saruhan Bolat isminin verildiğini kaydetti.

Başkan İbaş, yaptığı açıklamada, “Giresun Valimiz Enver Ünlü'nün talimatıyla Yağlıdere İlçe Stadımızın adı bugün itibariyle Saruhan Bolat İlçe Stadı olarak değiştirilmiştir. Sayın valimize şahsım ve ilçemiz adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bu sezon Kahramanmaraş İstiklalspor’da forma giyen Saruhan Bolat, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde hayatını kaybetmiş, cenazesi 10 Şubat Cuma günü memleketi Giresun’un Yağlıdere ilçesinde toprağa verilmişti.

YORUM YAZ