MENÜ

Getafe'nin yıldızı Enes Ünal zor zamanlarını anlattı: 'Bunu ilk kez yaşadım'

Çapraz bağ sakatlığının ardından uzun zaman sonra sahalara dönen Enes Ünal, içini döktü. A Millî Takım'ın yıldızı, yaşadığı zorlu süreci anlattı.

Getafe'nin yıldızı Enes Ünal zor zamanlarını anlattı: 'Bunu ilk kez yaşadım'

Getafe'nin santrforu Enes Ünal, yedi ay sonra sahalara geri dönmüş olmanın mutluluğunu yaşıyor. A Millî Takım'ın yıldızı, yaşadığı uzun ve zorlu süreçle alakalı ilk kez detaylı konuştu. Basın toplantısında gazetecilerin karşısına çıkan 26 yaşındaki golcü, zor zamanlar geçirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

"KAYGILARIM VARDI"

Sakatlık sürecinde durumla başa çıkabilmek için kendisine telkinler verdiğini belirten Enes Ünal, "Zor zamanlar geçirdim, kaygılarım vardı ve bu tür şeyler üzerinde çok çalıştığınızda onlarla baş etmeyi öğreniyorsunuz. En önemli şey kendinizle yaptığınız konuşmalar ve farklı durumlarla nasıl başa çıktığınızdır. Zaten bunlarla nasıl baş edeceğimi biliyorum ve birçok video izlemeye çalışıyorum 2024'teyiz, sakatlanan üst düzey sporcular oldu. Kobe Bryant gibi birçok şeyi görmeye çalışıyorum." dedi.

Getafenin yıldızı Enes Ünal zor zamanlarını anlattı: Bunu ilk kez yaşadım

"BÖYLE BİR SAKATLIĞI İLK KEZ YAŞADIM"

Yıldız futbolcu, boş vakitlerinde neler yaptığının sorulması üzerine ise, "Kızımla çok eğlendim. En önemlisi daha iyi bir baba olmak. Farklı şeyler öğreniyorsun. Yaklaşık yetmiş gün boyunca Sırbistan'daydım ve birçok sporcu bundan daha kötü sakatlıklar yaşadı. O anda öğreniyorsun. Daha önce hiç böyle bir sakatlık yaşamamıştım, ilk kez yaşadım.

Haberin Devamı

'ÇOK ÖZLEDİM'

Bazen bu olayların sporcuların başına geldiğini fark etmiyorsun. Bunlar senin başına geldiğinde bunun, mesleğin bir parçası olduğunu görmeye başlıyorsun. Bu durum benim öğrenmemi sağladı. Ben zaten Kendime çok dikkat eden biriyim ama artık her gün daha da fazla dikkat ediyorum. Her an oynama ve rekabet etme fırsatını kaybedebilirsiniz. O yüzden eskisinden daha fazla keyif almaya çalışıyorum. Böyle durumların başıma her an gelebileceğini artık anlıyorum" sözlerini sarf etti.

Getafenin yıldızı Enes Ünal zor zamanlarını anlattı: Bunu ilk kez yaşadım

"HASTANEDE MAÇLARI ÜZÜNTÜYLE İZLİYORDUM"

Getafe'nin kendisine çok destek olduğunu söyleyen Enes, "Biz bir aileyiz, bana çok destek oldular ve Betis'e karşı sakatlandığımda onlara sadece La Liga'da oynamak istediğimi söyledim. Bana endişelenmememi söylediler. Hastanede büyük bir üzüntüyle maçları izliyordum. Kaygı ve güven vardı. Bu sezon farklıydı. Kendimi çok sakin hissettim, bu harika takımda yer almak için büyük bir istek duydum. Nasıl rekabet ettikleri ve nasıl çalıştıkları ile çok gurur duyuyorum. Sonunda onlarla birlikteyim" ifadelerini kullandı.

Getafenin yıldızı Enes Ünal zor zamanlarını anlattı: Bunu ilk kez yaşadım

 

YORUM YAZ