MENÜ

GERİ DÖNÜŞLERİN MAÇINDA KAZANAN YOK! (ÖZET) Real Madrid - Manchester City maç sonucu: 3-3

Şampiyonlar Ligi'nde son iki sezonun şampiyonları Real Madrid ile Manchester City, çeyrek final serilerinin ilk maçında Santiago Bernabeu'da karşı karşıya geldi. Son 4 sezona 3. kez grup aşaması sonrasında eşleşen iki devin düellosunda kazanan çıkmadı. Geri dönüşlerin maçında tam 6 gol atıldı, mücadele 3-3 sona erdi.

GERİ DÖNÜŞLERİN MAÇINDA KAZANAN YOK! (ÖZET) Real Madrid - Manchester City maç sonucu: 3-3

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final karşılaşmalarının heyecanı bu akşam başladı... Kupanın favorileri arasında gösterilen 2022’nin şampiyonu Real Madrid ile geçen yıl İstanbul’da mutlu sona ulaşan Manchester City, adeta erken finale çıktı.

Haberin Devamı

GERİ DÖNÜŞLERİN MAÇINDA KAZANAN YOK (ÖZET) Real Madrid - Manchester City maç sonucu: 3-3

2. dakikada Bernardo Silva, Santiago Barnabeu'ya şoku yaşattı. 12'de Camavinga 'sakin olun' dercesine ağları havalandırdı, 2 dakika sonra ise Rodrygo sahneye çıktı ve Madrid soyunma odasına 2-1 önde gitti. İkinci yarıdan da 3 gol çıktı.

GERİ DÖNÜŞLERİN MAÇINDA KAZANAN YOK (ÖZET) Real Madrid - Manchester City maç sonucu: 3-3

66'da Foden füzeyi gönderdi, skoru eşitledi. 71'de bu kez Gvardiol'dan füze geldi. 79'da ise Valverde adeta 'Biz bitti demeden bitmez' diyerek bir şık golü de o attı ve maçın 3-3'lük skorunu tayin etti. Yarı finale çıkacak gelecek hafta İngiltere'de oynanacak mücadelede belli olacak.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

GOL | 2. dakikada Bernardo Silva kazanılan serbest vuruşta akıllıca bir şut çekti ve fileleri sarstı. Barnabeu şokta...

GOL | 12. dakikada Camavinga topla hareket etti, ceza alanı dışından kaleyi düşündü, savunmaya da çarpan top ağlarla buluştu. Skor şimdi 1-1.

Haberin Devamı

GOL | 14. dakikada Vinicius savunma arkasına sarkan Rodrygo'yu gördü, yıldız oyuncu ceza alanına girdi,zor pozisyonda vurdu ve top filelerde. 14 dakikada 3 gol, Madrid'den geri dönüş!,

GOL | 66. dakikada Stones'un pasında yay üzerinde Foden topla buluştu ve uzak köşeye ayak içiyle doksana topu yolladı. City beraberliği yakaladı!

GOL | 71. dakikada Bu kez sahne Gvardiol'un! Sol ayaklı savunmacı, Grealish'in pasında yay noktasına yakın yerden topla buluştu ve sağ ayağıyla çok sert vurdu, o da kaleci Lunin'i avlamayı başardı. City, İspanya'da bir kez daha önde!

GOL | 79. dakikada Vinicius Junior sol kanattan uzak köşeye ortaladı, Federico Valverde gelişine çok sert vurdu ve tabelayı 3-3'e getirdi! İnanılmaz maç...

GERİ DÖNÜŞLERİN MAÇINDA KAZANAN YOK (ÖZET) Real Madrid - Manchester City maç sonucu: 3-3

Real Madrid - Manchester City ilk 11'ler

Real Madrid: Lunin, Carvajal, Rüdiger, Tchouameni, Mendy, Valverde, Camavinga, Kroos, Vinicius Jr., Bellingham, Rodrygo

Yedekler: Kepa, Fran, Militao, Nacho, Modric, Joselu, Lucas Vazquez, Ceballos, Fran Garcia, Brahim, Arda Güler

Manchester City: Ortega, Stones, Akanji, Ruben Dias, Gvardiol, Rodri, Kovacic, Bernardo Silva, Foden, Grealish, Haaland

Yedekler: Ederson, Carson, Doku, De Bruyne, Alvarez, Sergio Gomez, Matheus Nunes, Bobb, Susoho, Lewis

 

YORUM YAZ