MENÜ

Gent'in stadı Türk Bayrağı ile aydınlatıldı

Kahramanmaraş merkezli, 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye ile dayanışma amacıyla Belçika’nın Gent kentindeki Ghelamco Arena stadı Türk Bayrağı ile aydınlatıldı.

Gent'in stadı Türk Bayrağı ile aydınlatıldı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde çok sayıda vatandaşımızı kaybetmemize yol açan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, sporu ve sporcuları da vurdu.

Haberin Devamı

Depremlerin ardından Türkiye ile dayanışma amacıyla Belçika Ligi takımlarından KAA Gent'in stadı Ghelamco Arena stadı Türk Bayrağı ile aydınlatıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Belçika ekibi 'Dayanışma' başlığı altında yaptığı açıklamada, "Türkiye ve Suriye yıkıcı bir depremle sarsıldı. Tüm KAA Gent ailesinin düşünceleri, etkilenen bölgede yaşayanlar ve bu doğal afetten etkilenen herkesle birlikte" ifadelerine yer verildi. Gent, iki ülkenin bayraklarının bugün akşama kadar stadyumu ışıklandırmaya devam edeceğini belirtti. Belçika ekibi ayrıca açıklamasında dayanışma, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

 

Gentin stadı Türk Bayrağı ile aydınlatıldı

YORUM YAZ