MENÜ

Gaziantep ALG Spor şampiyonluğa odaklandı

TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi A Grubu’nu lider bitiren ve çeyrek finaldeki rakibini bekleyen Gaziantep ALG Spor, yeniden şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.

Gaziantep ALG Spor şampiyonluğa odaklandı

TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi A Grubu’nu lider bitiren ve çeyrek finalde Beşiktaş ile Antalyaspor maçının galibiyle karşılaşacak olan Gaziantep ALG Spor’da hedef yine şampiyonluk olarak belirlendi. Ligin normal sezonunu lider bitirdiği için direkt çeyrek finale yükselen Gaziantep ALG Spor, Beşiktaş-Antalyaspor maçının galibiyle çeyrek mücadelesi verecek.

Haberin Devamı

ALG Spor Başkanı Ali Gözcü ve Teknik Sorumlu Salih Öner, yaptıkları açıklama ile şehre ikinci kez şampiyonluk kupasını getirerek, depremden yara alan Gazianteplileri biraz olsun güldürmek istediklerini söyledi. Başkan Ali Gözcü, "Grubumuzu birinci bitirmemiz, deprem bölgesinde olmamız nedeniyle takımımız ve taraftarlarımız adına ekstra bir sevinç oldu. Takımımı şundan dolayı da tebrik edip teşekkürlerimi sunuyorum. Herkes deprem bölgesinden uzaklaşırken oyuncularım ve teknik ekibim çok ciddi bir fedakârlık gösterip, Gaziantep’te kalmayı tercih ettiler. Bu da bizim lige devam etmemiz açısından cesaret verdi. İnşallah bu yıl da geçen yıl olduğu gibi başarımızı şampiyonlukla taçlandırırız. Takımımız buna inançlı" diye konuştu.

YORUM YAZ