MENÜ

Gary Neville'dan Wout Weghorst'a destek

Manchester United eski oyuncularından Gary Neville, Wout Weghorst'un gol sayısında beklentinin altında kalsa da takım için iyi bir çıkardığını söyledi.

Gary Neville'dan Wout Weghorst'a destek

İngiltere Premier Lig'in 21. haftasında Manchester United, konuk ettiği Leicester City'yi Marcus Rashford (2) ve Jadon Sancho'nun golleriyle 3-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından kulübün efsanelerinden Gary Neville, Sky Sports yayınında Wout Weghorst'la ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hollandalı forvetin iyi bir iş çıkardığını söyleyen Neville, "Wout Weghorst'u seviyorum. Her şeyden önce Erik Ten Hag'ın onu seçmesinin bir nedeni var. Takıma bir şeyler kattığını düşünüyor ve onu anlıyorum. 3-4 gol daha atabilseydi mükemmel bir iş çıkardığını söylerdiniz. Geçiş oyununda, savunmada, set oyununda her şeyde iyi bir iş çıkartıyor. Takım için çok önemli bir iş yapıyor." dedi.

Manchester United'ın ara transfer döneminde Weghorst'u kadrosuna katarak doğru bir hamle yaptığını belirten Neville, "Glazer ailesinin transfere harcayacak parası yok ve mecburen kiralık bir oyuncuyu takıma kazandırdılar. Ancak profesyonel açıdan bakarsanız Manchester United iyi bir iş çıkardı. Takım da onu seviyor." açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Ara transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılarak Burnley'ye dönen ve sonrasında Manchester United'a kiralanan Wout Weghorst, İngiliz ekibinde 10 maçta süre alırken 1 gol ve 1 asist kaydetti.

(NTV Spor)

YORUM YAZ