MENÜ

Gareth Bale'den Lionel Messi'ye MLS tavsiyesi

Son olarak MLS takımlarından Los Angeles FC forması giyen Gareth Bale, Inter Miami'yle anlaşan Lionel Messi'ye lige ilişkin tavsiyede bulundu.

Gareth Bale'den Lionel Messi'ye MLS tavsiyesi

Futbolu bu yılın başında bırakan ve emekliliğinin ardından golfe başlayan Gareth Bale, BT Sport'a açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Rela Madrid'den ayrıldıktan sonra MLS ekibi Los Angeles FC'ye imza atan ve burada yaklaşık 8 ay kalan Gareth Bale, Messi'nin ABD'de mutlu olacağını söyledi.

Bale açıklamasında, "Real Madrid'de kaybederseniz dünyanın sonu gelmiş gibi oluyor. Kendini kötü hissediyorsun. Eve gidiyorsun ve mutlu değilsin. Burada kaybetmeyi kabul ediyorlar. Küme düşme yok. Bir maçı kaybettiğinizde bir sonrakine geçiyorsunuz. MLS'te kaybetmeyi çok daha iyi kabul ediyorlar. Nasıl kaybedeceklerini biliyorlar ama her galibiyeti sanki şampiyonluk kazanmış gibi kutluyorlar. Bundan kesinlikle keyif alacaktır." ifadelerini kullandı.

Los Angeles FC formasıyla 14 maçta süre alan Gareth Bale 3 kez ağları havalandırdı.

Messi, Inter Miami'de ilk maçına ne zaman çıkacak?

Inter Miami'nin sahibi Jorge Mas, yeni transferleri Lionel Messi'nin ilk maçına 21 Temmuz'da çıkabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Jorge Mas, ABD'nin Miami Herald gazetesine yaptığı açıklamada Messi'nin, Meksika ekibi Cruz Azul ile karşılaşacakları 2023 Ligler Kupası grup aşamasındaki ilk maçta sahaya çıkmasını planladıklarını belirtti.

MLS ve Meksika Birinci Ligi (Liga MX) takımlarının katıldığı Ligler Kupası bu yıl 21 Temmuz-19 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek.

Attığı 7 golle Arjantin Milli Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmasında başrolü üstlenen 35 yaşındaki Messi, France Football dergisinin verdiği Ballon d'Or (Altın Top) Ödülü'nü 7 kez kazandı.

NTV Spor

Gareth Baleden Lionel Messiye MLS tavsiyesi

YORUM YAZ