Nihat Kahveci'den Arda Güler iddialarına sert tepki 'Tesislere sokmazlar kimse vazgeçilmez değil'
26 Ekim 2024, Cumartesi 13:01Güncelleme Tarihi:
Real Madrid forması giyen milli yıldızımız Arda Güler bir türlü beklenilen süreyi alamıyor. EURO 2024'te Milli Takımla harikalara yaratan 19 yaşındaki süper yeteneğin bu sezon Real Madrid'de daha fazla süre alması beklenirken, Ancelotti'nin oyuncuya forma şansı vermemesi tepki çekiyor. Son olarak İspanyol basınında 'Arda Güler'in Real Madrid'de süre alamaması nedeniyle sorun yarattığına dair çıkan haberler' gündeme bomba gibi düşerken, yorumcu Nihat Kahveci bu iddiaları sert bir dille eleştirdi.
Geçtiğimiz sezon yaşadığı şanssız sakatlık sonrası Real Madrid'de beklenen süreyi alamayan Arda Güler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Milli Takımla harikalar yaratmıştı. Bu sezon için ise Real Madrid'de daha fazla süre alması bekleniyordu.

SÜRE ALMAKTA ZORLANIYOR
Ancak işler beklendiği gibi olmadı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 19'luk süper yeteneğe kısıtlı forma şansı veriyor. Geçtiğimiz günlerde de İspanyol basınında flaş bir iddia ortaya atılmıştı.

SORUN ÇIKARIYOR
Arda Güler'in Real Madrid'de süre alamaması nedeniyle sorun yarattığına dair haberler kısa sürede en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

SERT SÖZLER
Söz konusu haberleri Kontraspor'da yorumlayan Nihat Kahveci, sorun yarattı iddiaları için dikkat çeken ifadeler kullandı.

'KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİL'
Real Madrid'de hiçbir futbolcunun vazgeçilmez olmadığını aktaran Nihat Kahveci, "Koskoca Real Madrid Arda Güler'e mi muhtaç? Arda Güler vazgeçilmez mi? Mbappe vazgeçilmez değil, Vinicius vazgeçilmez değil. Böyle bir takımdan bahsediyoruz" dedi. Kahveci sözlerine şöyle devam etti:

'TESİSE SOKMAZLAR'
"Vinicius yokken Cristiano Ronaldo vardı. Kimse vazgeçilmez değil bu takımda. Ancelotti de vazgeçilmez değil. Böyle bir takımda Arda Güler bunu bilmiyor mu? Arda'nın sorun yarattığını görseler şu an tesise sokmazlar. Sorun yaratan oyuncuyu buralar yok ediyor çünkü oyuncuyu vazgeçilmez yapmıyor hiçbir zaman"

'ARDA'YI SEVİYORLAR'
"Herkes gidiyor geliyor, Real Madrid hep şampiyon oluyor. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ni hep kazanıyor. Ancelotti tecrübeli, senin aldığın nefesten, mimiğinden bilir sorun yaratıp yaratmadığını. Bence biraz İspanya basını da işin içine girerek çıkıyor bu haberler. Arda Güler'i seviyorlar, sempatik oyuncu. Bir de geçen sene az aldığı sürede 6 pozisyonda 6 gol atmış Arda'nın daha çok süre alması gerektiğini söylüyorlar."
