Galatasaray'ın yıldızı Leroy Sane'nin abisi de Türkiye yolunda: Almanya'dan 1. Lig'e! Transferde sürpriz gelişme
15 Temmuz 2025, Salı 11:09Güncelleme Tarihi:
Galatasaray'ın Alman devi Bayern Münih'le sözleşmesinin bitmesinin ardından kadrosuna kattığı Leroy Sane'den sonra, abisine de Türkiye yolu göründü.

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Leroy Sane'nin abisinin Türkiye'ye transfer olacağı ifade edildi. Alman yıldızın, Sarı-Kırmızılı ekiple sözleşme imzalaması dünyada gündem olmuştu.
Haberin Devamı ›
Leroy Sane, Bayern Münih'le FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda mücadele ettikten sonra yeni takımı Galatasaray'ın kampına katılacak.
Abisi de Türkiye'ye gelecek!
Alman yıldızın ağabeyi Kim Sane de kendisine Türkiye'den takım buldu. 30 yaşındaki Sane'nin Boluspor'la deneme idmanlarına çıkacağı öğrenildi. Daha önce KFC Uerdingen ve Wattenscheid 09 formalarını giyen tecrübeli futbolcu nisan ayından bu yana kulüpsüzdü.