MENÜ

Galatasaray'ın yıldız ismi Milot Rashica, Kosova formasıyla şov yaptı

Galatasaray'da golleri ve asistleriyle dikkat çeken son dönemin en formda isimlerinden Milot Rashica, milli arayı da boş geçmedi. Kosovalı futbolcu, İsrail ve Andorra maçlarında filelere giden topların mimarıydı.

Galatasaray'ın yıldız ismi Milot Rashica, Kosova formasıyla şov yaptı

Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı oyuncular arasında en sürpriz isimlerden bir tanesi Milot Rashica oldu. Sarı-kırmızılılar dünya yıldızlarını kadrosuna katarken, ismini bir çok kişinin yeni duyduğu Kosovalı futbolcu oldukça iyi bir performans sergileyerek kendisinden beklentileri karşıladı.

Haberin Devamı

İngiltere'nin Norwich City takımından kiralık olarak alınan 26 yaşındaki kanat oyuncusu, Cim Bom'da tüm kulvarlarda 20 maçta forma giydi, 4 gol, 4 asist ile 8 gole direkt etki etti. Son olarak Konyaspor maçında takımının tek golünü filelere gönderen isim olan Rashica, milli arayı da boş geçmedi.

Kosova Milli Takımı ile İsrail ve Andorra olmak üzere iki karşılaşmada boy gösterdi. 1-1 sona eren İsrail maçında golün yaratıcısı olan, rakip defansa çarptırarak topu filelere gönderen futbolcu, aynı skorla biten Andorra maçında da şık bir asistle takım arkadaşına golü attırdı.

Galatasarayın yıldız ismi Milot Rashica, Kosova formasıyla şov yaptı

Rashica forma giydiği son 10 milli maçta, 2 gol ve 6 asistle dikkat çeken bir istatistiğe imzasını attı. Yetenekli futbolcunun performansı ülkesinde de övgü ile karşılandı.

YORUM YAZ