MENÜ

Galatasaray'ın rakibi Kopenhag'ın yıldızı Rasmus Falk'ten grup değerlendirmesi: En azından iki takım bizden daha üst seviyede!

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında karşı karşıya geleceği Kopenhag'ın önemli isimlerinden Rasmus Falk, grup etabı öncesi açıklamalarda bulunurken güç dengesinde en azından iki takımın kendilerinden daha üst seviyede gözüktüğüne değindi.

Galatasaray'ın rakibi Kopenhag'ın yıldızı Rasmus Falk'ten grup değerlendirmesi: En azından iki takım bizden daha üst seviyede!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında 20 Eylül Çarşamba günü Kopenhag'ı konuk edecek. Grup maçları öncesi Kopenhag'ın deneyimli isimlerinden Rasmus Falk, kulüp kanalı FCK TV'ye açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ AÇIKLAMASI...

'FARK YARATMAK İSTİYORUZ'

Grupta iddialı olmak istediklerini belirten Falk, "Biz sadece bu deneyimin tadını çıkartmak adına orada değiliz. Yarışmacı olabileceğimizi ve en iyilere karşı fark yaratabileceğimizi göstermek istiyoruz" dedi.

Grupta en azından iki takımın kendilerinden üst seviyede olduğunu belirten Falk, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Karşılaşmamız gereken takımlara saygımız var ve onlar bizim seviyemizden daha yukarıda olabilirler, en azından ikisi... Ancak maçlarda en iyi takım olduğumuzu ve sahada en iyi şekilde yer alabildiğimizi göstereceğimiz anların da yaşanacağına inanıyorum.

'EN ÜST SEVİYEYE ÇIKMAMIZ GEREKTİĞİNİ BİLİYORUZ'

Sahada iyi görüntülerini bir şekilde göstereceklerini belirten deneyimli oyuncu, "İster 2, ister 18, ister 24, ister 70 dakika olsun ama göstermemiz gerekecek. Kendimizin mümkün olan en iyi halini ortaya koymak için çaba harcayacağız. Puan almak için en üst seviyeye çıkmamız gerektiğini biliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

 

Galatasarayın rakibi Kopenhagın yıldızı Rasmus Falkten grup değerlendirmesi: En azından iki takım bizden daha üst seviyede

YORUM YAZ