MENÜ

Galatasaray'ın rakibi Kopenhag, Aarhus'u ağırlıyor

Galatasaray'ın Devler Ligi’nde üst tur için kapıştığı Kopenhag, bugün Danimarka Ligi’nde Aarhus’u konuk edecek. Ligin zirvesinde bulunan Jacob Neestrup’un öğrencileri, kazanıp yerlerini korumaya çalışacak.

Galatasaray'ın rakibi Kopenhag, Aarhus'u ağırlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki son maçında İngiltere Premier Lig temsilcisi Manchester United’la 3-3 berabere kalan Galatasaray, üst tur şansını son maça taşımıştı. Grupta Manchester United’ı yenip Bayern Münih’le de son maçta berabere kalarak büyük bir çıkışa imza atan Kopenhag’la üst tur biletini kapmak için yarışacak olan Aslan, Danimarka temsilcisiyle 12 Aralık’ta deplasmanda karşı karşıya gelecek. Dün akşamki Ümraniyespor galibiyetiyle moral depolayan Galatasaray’da gözler, Kopenhag’ın bugün oynayacağı karşılaşmaya çevrildi. Danimarka Ligi’nde 33 puanla lider konumda bulunan Kopenhag, bugün Aarhus ‘u konuk edecek. Parken Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan mücadelede Jacob Neestrup’un öğrencileri, kazanıp zirvedeki yerlerini korumaya çalışacak.

Haberin Devamı

Galatasarayın rakibi Kopenhag, Aarhusu ağırlıyor

BAYERN'E KAR ENGELİ

Cim Bom’un Devler Ligi’ndeki bir diğer rakibi Bayern Münih ise dün kar engeline takıldı. Almanya Bundesliga’nın 13. haftasında Bayern Münih’in Union Berlin’i ağırlayacağı karşılaşma, kentteki yoğun kar yağışı sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Dün oynanması planlanan Bayern Münih-Union Berlin mücadelesinin oynanacağı tarih ile ilgili bir açıklama yapılmazken en kısa süre içinde netlik kazanması bekleniyor.

 

Galatasarayın rakibi Kopenhag, Aarhusu ağırlıyor

YORUM YAZ