MENÜ

Galatasaray'ın istediği yıldız ağlayarak veda etti!

Yeni sezonda Avrupa'da başarı getirecek kadro kurmanın hesaplarını yapan ve transferde büyük oynayan Cim Bom yıldız oyuncuyu gündemine almıştı. O futbolcu takımından ayrılırken gözyaşlarına hakim olamadı. Kendisi gibi takımına veda eden bir diğer yıldızın da ismi Cim Bom'la anılırken iki futbolcunun da geleceği merak ediliyor.

Galatasaray'ın istediği yıldız ağlayarak veda etti!

Almanya Bundesliga'da şampiyon belli oldu. Ligin 34. haftası nefesleri kesti, futbol taraftarları tarihi ana tanıklık etti... Son haftaya ezeli rakibi Bayern Münih'in 2 puan önünde giren Borussia Dortmund, evinde Mainz ile 2-2 berabere kalınca, Bayern Münih de Köln deplasmanında 89. dakikada galibiyet golünü atınca şampiyon Bavyera ekibi oldu. Kırmızı-Beyazlılar üst üste 11. şampiyonluğunu yaşarken Borussia Dortmund da adeta elleriyle verdiği zaferin ardından yıkıldı.

Haberin Devamı

5 yıldızın 2'si anılıyor

Sarı-Siyahlılar'da yaprak dökümü de başladı. Sezon büyük bir hayal kırıklığıyla tamamlanırken Dortmund da sözleşmesi sona eren 5 futbolcuyla yolların ayrıldığı açıklandı. 5 yıldız arasından 2'sinin adının da başta Galatasaray olmak üzere Türk takımlarıyla anılması da dikkat çekti.

Galatasarayın istediği yıldız ağlayarak veda etti

Modeste artık gündemde yok

Dortmund; Raphael Guerreiro, Mahmoud Dahoud, Felix Passlack, Anthony Modeste ve Luca Unbehaun'un takımdan ayrıldığını resmen duyurdu. Adı geçtiğimiz senelerde Galatasaray'la da anılan 35 yaşındaki santrafor Modeste'nin, Süper Lig'e transferi bir türlü gerçekleşmemişti. Bu sezon 29 maçta 2 gol, 1 asistlik etkisiz performans ortaya koyan Fransız oyuncunun yeniden Aslan'ın gündemine gelmesi beklenmiyor.

Haberin Devamı

Galatasarayın istediği yıldız ağlayarak veda etti

Brighton bitirmeye yakın

Ancak Mahmoud Dahoud ismi özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe'yle çok ciddi şekilde anılmıştı. Suriye asıllı Alman orta saha oyuncusunun transferi oldukça zor görünüyor. 27 yaşındaki futbolcuya, İngiliz ekiplerinin de ciddi ilgisi bulunurken özellikle Brighton'ın transferi bitirmeye çok yakın olduğu kaydedildi.

Galatasarayın istediği yıldız ağlayarak veda etti

Milan ve Newcastle da istiyor

Portekiz basını O Jogo'da yer alan habere göre; Galatasaray, Borussia Dortmund forması giyen Raphael Guerreiro'yu kadrosuna katmak istiyor. Haberin detayında sol bek sıkıntısı çeken Sarı-Kırmızılı takımın, Portekizli oyuncu ile görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Borussia Dortmund'un yıldız futbolcusu Raphael Guerreiro'ya Galatasaray'ın yanı sıra İtalyan devi Milan ile Premier Lig ekibi Newcastle'ın da ilgi duyduğu ifade edildi.

Galatasarayın istediği yıldız ağlayarak veda etti

Gözyaşlarına hakim olamadı

Guerreiro'nun bugün ayrılığının netleşmesi de transferin önünü iyice açtı. 2016'dan bu yana yani tam 7 senedir Sarı-Siyahlı formayı giyen Portekizli sol bek, Alman ekibinin kendisi için düzenlediği veda töreninde gözyaşlarına hakim olamadı.

DÜNYA DEVİ PEŞİNDE, İMZA AN MESELESİ!

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasarayın istediği yıldız ağlayarak veda etti

YORUM YAZ