MENÜ

Galatasaray'ın istediği Rıdvan Yılmaz'ın durumu belli oldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da sol bek arayışları devam ederken Rangers'ta talihsiz bir sakatlık yaşayan Rıdvan Yılmaz'ın ismi gündemde yer alıyordu. Milli futbolcudan kötü haber geldi.

Galatasaray'ın istediği Rıdvan Yılmaz'ın durumu belli oldu

Beşiktaş'tan Glasgow Rangers'a transfer olan ve son günlerde ismi Galatasaray ile anılan Rıdvan Yılmaz'dan kötü haber geldi. İskoç ekibinde bu sezon fazla forma şansı bulamayan genç sol bek, son haftalarda da sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalmıştı.

Haberin Devamı

Galatasarayın istediği Rıdvan Yılmazın durumu belli oldu

TRANSFER OLDU

Glasgow Rangers ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki sol bek, altyapısından yetiştiği Beşiktaş’tan 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edildi.

TALİHSİZ SAKATLIK

Rangers ile 7 maça çıkan Milli futbolcu, 1 asist yapma başarısı gösterirken Aberdeen ile oynanan karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak durumunda kalmıştı.

GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDE

Haberin Devamı

Rangers'ta forma şansı yakalamakta zorlanan ve talihsiz bir sakatlık yaşayan Rıdvan Yılmaz'ın ismi son günlerde transfer iddilarında yer almıştı. Transfer dönemi öncesi hareketli günler yaşayan Galatasaray'ın Rıdvan Yılmaz ile ilgilendiği haberleri gündemde yer alıyordu.

Galatasarayın istediği Rıdvan Yılmazın durumu belli oldu

KÖTÜ HABER GELDİ

Ligdeki Aberdeen karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Rıdvan Yılmaz'ın durumuyla ilgili İskoç ekibinin teknik direktörü Michael Beale'den açıklama geldi.

Geçtiğimiz ay göreve başlayan Rangers'ın yeni çalıştırıcısı yaptığı bilgilendirmede hamstring sakatlığı bulunan Rıdvan'ın en az 6 hafta daha sahalardan uzak kalacağını, en erken geri dönüşünün Şubat ayında gerçekleşebileceğini söyledi. (Skorer)

YORUM YAZ