MENÜ

Galatasaray'ın genç yıldızına resmi teklif! İşte Cim Bom'un yanıtı

Süper Lig'in lideri Galatasaray transfer döneminde kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yaparken bir yandan da kadrosunda düşünmediği futbolcularla yollarını ayırıyor. Sarı-Kırmızılılar'a yurt dışından genç yıldız için sürpriz bir transfer teklifi geldi.

Galatasaray'ın genç yıldızına resmi teklif! İşte Cim Bom'un yanıtı

kadrosunu yıldız futbolcularla donatan, son olarak İtalyan orta saha Zaniolo'yu kadrosuna katan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Aslan'ın genç yıldızına ise Avrupa'dan transfer teklifi geldi. İşte gelen teklif ve Galatasaray'ın yanıtı...

Haberin Devamı

Rakip İstanbulspor

Deprem nedeniyle verilen arada Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Galatasaray İstanbul'a dönmüştü. Sarı-Kırmızılı takım bu haftayı BAY geçecek. O nedenle Galatasaray İstanbulspor'la hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Galatasaray ile İstanbulspor arasındaki mücadele 4 Mart Cumartesi günü saat 17.00'de Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak. Mücadeleye taraftar alınmayacak.

Kerem için 15 milyon euro!

Galatasaray, ara transfer döneminde Kerem Aktürkoğlu için bir transfer teklifi aldı. Başarılı oyuncusu için 8 milyon Euro düzeyinde bir teklif alan Galatasaray, bu bonservis önerisini yetersiz buldu ve görüşmeleri sonlandırdı. Sarı-Kırmızılıların, Kerem Aktürkoğlu için 15 milyon Euro düzeyinde bir bonservis teklifi beklediği ifade edilmekte.

Haberin Devamı

Galatasarayın genç yıldızına resmi teklif İşte Cim Bomun yanıtı

Boey'ye yeni sözleşme

Galatasaray, Avrupa kulüplerinin radarına giren Sacha Boey ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. 22 yaşındaki sağ bekle görüşmelere başlayan Sarı-Kırmızılılar, hem oyuncunun ücretinde iyileştirmeye gidecek hem de kontrata 25 milyon Euro'luk bir çıkış maddesi ekleyecek. Şu ana kadarki temasların olumlu sonuç verdiği öğrenildi. Galatasaray, genç futbolcuyu Rennes'ten sadece 1 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.

Mertens'in sözleşmesi uzatılıyor

Galatasaray'ın sezon öncesinde 1 yıl artı 1 yılı şartlara bağlı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayan Dries Mertens'in mukavelesi uzayacak. Galatasaray'da 22 maçta süre alan, 25 karşılaşmada oynaması halinde sözleşmesindeki opsiyon geçerli olacak Mertens'e teknik heyetten güzel haber geldi. Galatasaray yönetimi, teknik heyetin olumlu raporu doğrultusunda sezon sonunu beklemeden Mertens'in artı 1 opsiyon maddelerini devreye sokmaya karar verdi.

Galatasarayın genç yıldızına resmi teklif İşte Cim Bomun yanıtı


Galatasaray, Jankat Yılmaz'ın sözleşmesini uzattı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın 18 yaşındaki kalecisi Jankat Yılmaz transferin gözdesi oldu. Fransız ekibi Strasbourg ve İspanyol temsilcisi Celta Vigo'nun radarına giren file bekçisi ile Sarı-Kırmızılılar Haziran 2025'e kadar sözleşme uzattı.

Haberin Devamı

Galatasarayın genç yıldızına resmi teklif İşte Cim Bomun yanıtı

Celta Vigo'nun teklifleri belli oldu

Celta Vigo Jankat Yılmaz için 500 bin Euro'luk transfer teklifi yaptı ve kabul edilmedi. İspanyol takımı ikinci teklifini 1 milyon Euro'ya çıkardı ve bu teklifte kabul edilmedi. Celta Vigo'nun sezon sonunda Jankat için yeni bir teklif yapması bekleniyor.

Jankat Yılmaz kimdir?

Galatasaray'ın genç file bekçisi Jankat Yılmaz, 16 Ağustos 2004'te İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 18 yaşındadır. Futbola Galatasaray altyapısında kaleci olarak başlamıştır. 2019 yılında Galatasaray'ın U-19 takımına geçen Yılmaz, bu sezon Rezerv Lig, UEFA Gençlik Ligi ve U19 Süper Lig olmak üzere toplam 7 maçta forma giydi. Yılmaz, bu maçlarda 630 dakika forma giyerken, 6 gol yedi.

YORUM YAZ