MENÜ

Galatasaray'da son dakika Talisca gelişmesi...

Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve şuan kariyerini Cristiano Ronaldo'nun oynadığı Al Nassr kulübünde sürdüren Talisca'ın Galatasaray ile anlaştığı iddia edildi. Talisca gerçeklerine Fanatik ulaştı...

Galatasaray'da son dakika Talisca gelişmesi...

Talisca Galatasaray forması giyecek mi? 2 sezon Beşiktaş forması giyen Talisca Ronaldo ile beraber Al Nassr forması giyiyor. 29 yaşındaki Brezilya futbolcunun Galatasaray ile anlaştığı iddia edildi. Yıldız futbolcunun transferiyle ilgili gerçeklere Fanatik ulaştı...

Haberin Devamı

TAKIM İSTANBUL'A DÖNDÜ

Antalya kampını Alanyaspor ile oynanan ve 4-2 kazanılan hazırlık maçıyla tamamlayan Galatasaray, İstanbul'a döndü. Sarı-Kırmızılılar, ligin kalan bölümüne yönelik çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürecek.

ADANA DEMİRSPOR'LA HAZIRLIK MAÇI

Galatasaray, tüm geliri depremzedelere bağışlanmak üzere bir hazırlık maçı daha oynayacak. Sarı-Kırmızılılar bu kez ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor'la karşılaşacak. Karşılaşmanın 4 Mart Cumartesi günü yapılması planlanıyor.

BARIŞ ALPER'E TAM NOT

Alanyaspor'a karşı harika bir gol atıp, bir de asist yapan Barış Alper Yılmaz, kamp performansıyla hocası Okan Buruk'tan tam not aldı. Genç futbolcu, yapılan transferlere rağmen rekabete hazır olduğunu kanıtladı.

Haberin Devamı

MUSLERA GERİ SAYIMDA

Galatasaray'ın, Süper Lig'de 5 Şubat'ta oynadığı Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Fernando Muslera'nın, ayak sırtı kemiklerinden birinde darbeye bağlı kanama ve kısmi çökme tespit edilmişti. Beklenenden çok daha çabuk bir şekilde çalışmalara başlayan Muslera için artık geri sayıma geçildi. Sarı-Kırmızılılar'ın kaptanı, bir an önce eldivenlerini yeniden giymek istiyor. Sağlık ekibinin de durumunu yakından takip ettiği Uruguaylı file bekçisi için pozitif bir ihtimal ortaya çıkmış durumda.

ÖNCE OKAN OYNAYACAK

Cim Bom'da Muslera'nın, 11 Mart'ta Kasımpaşa'yı konuk edeceği mücadelede riske edilmeyeceği ve Okan Kocuk'un kaleye geçeceği konuşuluyor. Tecrübeli oyuncunun, her anlamda daha da hazır hale gelmesi adına, 17 Mart'taki Konyaspor deplasmanında sahadaki yerini alma ihtimalinin daha yüksek olduğu bilgisine ulaşıldı.

GOMIS'İN YERİNE HAJI WRIGHT

Cim Bom'dan ikinci Haji Wright hamlesi... Takımdaki birkaç pozisyon için çok sayıda isimle görüşen Sarı-Kırmızılılar, şimdi de forvet takviyesi doğrultusunda düğmeye bastı. Özellikle 37 yaşındaki santrfor Bafetimbi Gomis'in Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçındaki dağınık görüntüsü, Galatasaray'da golcü transferini yeniden gündeme getirdi. Şampiyonluk yarışında Icardi'yi rekabetten uzak bırakmak istemeyen Sarı-Kırmızılılar'ın listesindeki ilk sırada ise Haji Wright var. ABD'li golcüyle daha önce de temasa geçen Galatasaray, Antalyaspor ile bonservis konusunda anlaşmayı başaramamıştı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'I İSTİYOR

Galatasaray'la birlikte diğer Türk devlerinin de gündemine gelen 24 yaşındaki santrfora 10 milyon Euro fiyat biçen Antalyaspor, bu defa anlaşmaya daha yakın görünüyor. Sarı-Kırmızılı kulüp son görüşmede 5 milyon Euro seviyesine kadar çıkmış ama teklifi kabul edilmemişti. Cim Bom'da bu rakamın daha fazla artırılması düşünülmüyor. Ancak sakatlığı sebebiyle bir süredir formasından uzak kalan Wright'ın, büyük takımlara transfer olmak için Antalyaspor'dan izin istemesi, Galatasaray'ın işini kolaylaştıracak gibi görünüyor.

BEŞİKTAŞ'LA ŞAMPİYONLUK YAŞADI!

Anderson Talisca 2016-2017 ve 2016-2017 sezonları arasında Beşiktaş forması giydi. 2016-2017 sezonunda siyah-beyazlı formayla 33 maçta 17 gol atan Talisca şampiyonluk yaşadı. 2017-2018 sezonunda ise 47 maça çıkan Brezilyalı futbolcu 20 gol, 8 asistlik performans ortaya koydu.

Haberin Devamı

ÜÇ YIL ÇİN'DE OYNADI

Benfica'nın sözleşmesi oyuncusu olan Talisca Beşiktaş'taki 2 yıllık kiralık kariyeri sonrası tercihini Çin'den yana kullandı. 32 yaşındaki 10 numara 3 sezon boyunca Guangzhou Evergrande forması terletti. Çin ekibinde 65 maça çıkan Talisca 38 gol atmayı başardı.

Galatasarayda son dakika Talisca gelişmesi...

ARABİSTAN'A GİTTİ!

Talisca'nın Çin'de forma giydiği dönemde ismi sık sık Türk kulüpleriyle anıldı. Ancak Çin sonrası Brezilyalı futbolcu Suudi Arabistan'a transfer oldu. 1,5 sezondur Al Nassr forması giyen Talisca yükselen performansını burada da devam ettirdi. Skorer isim geçen sezon 30 maçta 21 gol atarken bu sezon 16 maçta 13 gollük performans gösterdi.

Galatasarayda son dakika Talisca gelişmesi...

GALATASARAY İDDİASI!

Türkiye'de transfer dönemi 5 Mart'ta sona erecek. Galatasaray'da transferde hareketlilik yaşanırken Suudi Arabistan basınından bomba bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre "Brezilyalı Anderson Talisca Al Nassr FC ile devam etmeyecek. Bunu kulübüne bildirdi ve oyuncu bu sabah Türk kulübü Galatasaray ile sözlü olarak anlaştı.

Haberin Devamı

Galatasarayda son dakika Talisca gelişmesi...

JET YALANLAMA!

Bu iddialar gündeme bomba gibi düşerken Sarı-Kırmızılı taraftarlar büyük heyecan yaşadı. Talisca haberleri sonrası Galatasaray'a yakın kaynaklar ise transferi yalanladı. Talisca'nın gündemde olmadığı bu transfer döneminde böyle bir gelişme yaşanmayacağı bildirildi.

YORUM YAZ