MENÜ

Galatasaray'da sıcak gelişme! Golcü ismin menajeri İstanbul'da...

Devre arası transfer döneminde Kaan Ayhan, Zaniolo ve Adekugbe'yi kadrosuna katan Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Seferovic'in ayrılığı sonrası bir golcüyü kadrosuna katmak isteyen Galatasaray bir çok isimle görüşme gerçekleştirmişti. Bu kez sürpriz bir olay yaşandı. Golcü futbolcunun menajeri İstanbul'a geldi ve paylaşımda bulundu...

Galatasaray'da sıcak gelişme! Golcü ismin menajeri İstanbul'da...

Süper Lig'de 6 puan farkla lider durumda bulunan Galatasaray devre arası transfer döneminde kadrosunu 3 önemli isimle daha güçlendirmişti. Patrick van Aanholt ve Seferovic'le yolları ayıran Sarı-Kırmızılı takım Kaan Ayhan, Zaniolo ve Adekugbe gibi önemli oyuncuları kadrosuna katmıştı. Özellikle Seferovic'in ayrılığı sonrası golcü transferi gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR!

Galatasaray, hazırlıklarını bugün Kempinski Hotel The Dome Belek’te yaptığı antrenmanla sürdürdü. Dinamik ısınmayla başlayan idman, 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, dar alanda pas oyununun ardından çift kale maçla sona erdi. Galatasaray, yarın saat 11.30’da yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

2 HAZIRLIK MAÇI YAPTI

Galatasaray Antalya kampında önceki gün iki hazırlık maçın yaptı. Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalan Sarı-Kırmızılı takım Pendikspor'u ise 3-1 mağlup etmişti. Galatasaray Antalya kampının son gününde ise Alanyaspor ile yardım maçında karşı karşıya gelecek. Geliri depremzedelere bağışlanacak mücadele TV8'den canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

DEMBELE SEZON SONU!

Lyon forması giyen Fransız forvet Dembele'nin menajeri geçtiğimiz aylarda NEF Stadı'na gelerek Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün'le görüşme gerçekleştirmişti. Lyon'la sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncu devre arası ayrılmaya sıcak bakmadığı için bu transfer gerçekleşmemişti. Dembele sezon sonu imza parası artı daha yüksek maaşa bir takıma transfer olmak istiyor.

MATETA GELMEK İSTEMEDİ

Crystal Palace'da forma giyen Jean-Philippe Mateta için Galatasaray devreye girmişti. 25 yaşındaki forvet Premier Lig'den ayrılmak istemediği için Sarı-Kırmızılı takımın teklifine sıcak bakmamıştı. Mateta, Crystal Palace'daki ilk sezonunda 28 maça çıkmıştı.

FOFANA OLMAMIŞTI!

Okan Buruk'un kadrosunda görmeyi en çok istediği forvetlerin başında Chelsea'nin 20 yaşındaki oyuncusu David Datro Fofana geliyordu. Sarı-Kırmızılı takım oyuncuyu 1.5 yıllığına kiralamak istedi ancak sezon başı Chelsea'ye transfer olan genç yetenek transfer teklifini kabul etmemişti.

MENAJERDEN SÜRPRİZ PAYLAŞIM

Bu arada daha önce Galatasaray'a Linnes'i getiren Norveçli Menajer Jim Solbakken'den sürpriz bir paylaşım geldi. Bir çok oyuncunun temsilciliğini yapan menajer Dursun Özbek'in otelinden paylaşımda bulundu. Solbakken sezon başında Galatasaray'ın gündemine gelen Norveçli golcü Erik Botheim'in menajerliğini de yapıyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda sıcak gelişme Golcü ismin menajeri İstanbulda...


SEZON BAŞI OLMAMIŞTI!

2022'de Krasnodar'a 7.5 milyon Euro'ya transfer olan Erik Botheim sezon başında Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak oyuncu kulübüyle sözleşmesini tek taraflı fesh edince Galatasaray FIFA'dan gelebilecek ceza dolayısıyla bu tranfseri gerçekleştirmemişti. İtalyan ekibi Salernita'ya transfer olan 23 yaşındaki golcü çok fazla forma şansı bulamamıştı. Botheim'in takımdan ayrılacağı konuşulurken menajerinin İstanbul'a gelmesi Sarı-Kırmızılı takımın taraftarlarını heyecanlandırdı.

KİRALAMAYA SICAK BAKIYORLAR

23 yaşındaki Erik Botheim Salernitana'da aylık 82 bin Euro kazanıyor. Kulübü oyuncu için kiralama bedeli talep ediyor. Salernitana kulübünün sportif direktörlüğünü Galatasaray forması da giyen İtalyan kaleci Morgan de Sanchis yapıyor.

Galatasarayda sıcak gelişme Golcü ismin menajeri İstanbulda...


BODO / GLIMT'DE PARLADI

Kariyerine Rosenborg'da başlayan ve Haaland'ın yakın arkadaşı olan Botheim 2021 yılında Bodo / Glimt'e transfer olmuştu. 2021 yılında 30 maçta 15 gol atan 23 yaşındaki golcü bir sonraki sezon 14 maçta 8 gol 3 asistlik performans sergilemişti.

Haberin Devamı

Galatasarayda sıcak gelişme Golcü ismin menajeri İstanbulda...

GALATASARAY'A GOL ATTI!

Bu sezon Salernitana formasıyla 17 maçta 1 gol atabilen golcü futbolcu hazırlık maçında Galatasaray'a karşı gol atmayı başarmıştı. Sezon başında Avusturya'da oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti.

Yakup Çınar - Fanatik Özel

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ