MENÜ

Galatasaray'da kutlamalar bitmiyor!

Galatasaray'ın tüm yönetim kurulu üyeleri, stattaki kutlamada kulüp personeliyle bir araya geldi ve şampiyonluk pastası kesildi. Personele seslenen Özbek, "Sizlerin de desteğiyle zorlukları tek tek aşarak, bu şampiyonluğu nakış nakış işledik. Bu şampiyonluk için sizi alkışlıyorum" dedi.

Galatasaray'da kutlamalar bitmiyor!

Galatasaray Yönetimi, futbol takımının şampiyonluğunu kulüp personeliyle birlikte Nef Stadyumu'ndaki Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda kesilen pastayla kutladı. Burada bir konuşma yapan Başkan Dursun Özbek, şunları söyledi: "Zorlu bir sezonu başarıyla bitirdik. Müsabakada yaşadığımız zorlukların dışındaki bir sürü önümüze çıkan engeli tek tek dile getirdik. Sizlerin de desteğiyle bu zorlukları tek tek aşarak bu şampiyonluğu nakış nakış sizlerle işledik ve neticede mutlu sona ulaştık. Bu verdiğimiz uğraşta yönetim kuruluma ve sizlere büyük bir teşekkür gönderiyorum. Çünkü, bu zorlu süreçte sizlerin ve yönetim kurulunun bu işe verdiği destek çok büyük. Onun için şampiyonluğumuzu kutluyorum ve bu şampiyonluk için ben sizi alkışlıyorum.”

Haberin Devamı

Galatasarayda kutlamalar bitmiyor

'Böyle bir lidere sahibiz'

Özbek'in ardından söz alan 2. Başkan Metin Öztürk, “Dursun Özbek Başkanımıza şükran borçluyuz. Bundan önce başkanlık döneminde kurduğu takım, arka arkaya iki yıl şampiyon oldu. Sonraki yılda da bir gol averajıyla şampiyonluğu kaçırdı. Başkanımız 'Cumhuriyetin yüzü Galatasaray’dır' dedi. 'Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olacağız' dedi. Böyle bir lidere sahip olduğumuz için çok mutluyuz. İnşallah uzun yıllar Galatasarayımız Dursun Özbek liderliğinde nice şampiyonluklar yaşar” dedi.

Galatasarayda kutlamalar bitmiyor

'100 senede gelen bir kupa'

Bu şampiyonluğun çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan YardımcısıNiyazi Yelkencioğlu ise “Çok özel. Yüz senede bir gelen bir kupa.Cumhuriyetimizin 100. senesi. Onun için ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. En büyük emek sahada oynayan oyuncularımız, teknik heyetimizin ama bunun arkasında Florya’da çalışanlardan tutun, kulüp personellerimizin hepsiyle Galatasaray ailesiyiz. Burada herkesin emeği var. Onlarla hep beraber bu mutluluğu kutlamak istedik.Her zaman birlikte ve beraberlik içindeyiz. O yüzden çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Sizin katkınız bizden fazla'

Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Tevfik Morova, "Kupayı kazanmamızda emeği geçen Galatasaray Spor Kulübü’nün personelleriyle beraberiz. Her ne kadar en büyük teknik ekip, oyuncular, yönetim kurulu derken aslında burada gördüğünüz personelin belki bizden daha fazla katkısı olmuştur. Bu başarının baş mimarlarından onlar. Onlarla birlikte başkanımız kutlamak istedi. Kupayı da getirdik. 100. yıl şampiyonluk pastasını beraber kestik" dedi.

Galatasarayda kutlamalar bitmiyor

'Kupanın asıl sahipleri'

Yönetimin yıldız ismi, Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ise şunları söyledi: "Cumhuriyetimizin 100. yılında kutlamak bambaşka. Kupanın asıl sahipleriyle kutluyoruz. Görünmez kahramanlar diye her zaman söylenir. Bir şekilde bunu görünür hale getirmek gerekiyor. Sadece ön planda olan insanların emeği görünüyor.Halbuki hiç öyle değil. herkesin başından sonuna, güvenlikte görev yapan insanın emeğinden ayrı değil.Herkes omzu kadar yük taşır. Herkesin katkısı aynı ve herkese aynı değeri vermeliyiz. O yüzden buradaki insanların hepsine teker teker teşekkür ediyorum. Herkes çok büyük emek verdi. Onlara minnettarız."

Haberin Devamı

Galatasarayda kutlamalar bitmiyor

YORUM YAZ